Pandemieeeee!

Presa online si offline va fi plina in urmatoarele zile de baubau-ul de serviciu a anului 2009 – pandemia.

Anii trecuti ne-a speriat Mama Natura cu tot felul de epidemii care ar fi putut (cel putin dupa parerea presei) sa devina pandemii – adica epidemii globale care ar putea termina o mare parte din locuitorii planetei.

Tineti minte panica globala generata de aparitia virusului HIV? Dar gripa aviara? Sau boala vacii nebune? Toate astea sunt mici copii pe langa gripa porcina!

Varianta actiala de gripa porcina a aparut in Mexic. E vorba de un virus mutant care infecteaza si oameni. Culmea, carnea gatita sau prajita nu infecteaza, dar boala trece foarte usor de la om la om. Simptomele seamana cu o gripa normala: febra de 38+ grade, tuse, dureri de cap si de articulatii, etc. Detalii aici: Swine Flu FAQ.

Gripa porcina este epidemia care se propaga mai repede pe Twitter. Vedeti aici: #swineflu, #pandemic, #swine, #flu, #influenza.

In urmatoarele zile presa online si offline se va umple de stiri senzationale despre gripa porcina. Fiti atenti! Se va crea panica mare! Pandemie! Sfarsitul lumii!

Fiti pe faza!

6 thoughts on “Pandemieeeee!”

 1. A ajuns in Europa. 2 morti in Spania si unul in Anglia.

  Eeeh…cu siguranta va ocoli Romania…De ce sa se mai imputineze si la noi prostia sau tigania?

  He he…

 2. eu sunt pregatit coae… am frigideru plin de tuborg strong si carnati afumati de la bunamea de la tara. sa vina apocalipsa!

 3. Sa stii ca si la scoala se discuta despre asta…..

  raspunsul unui coleg la intrebarea`….daca iei gripa porcina ..? si cum o iei ?

  raspuns : citez : “Cum dracu` s`o iei, doar nu te mozolesti cu porcu” =)

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading