Oare m-o fi vazut bunica la TVR?

Le multumesc baietilor de la Zon@ IT pentru ca au aratat poza cu copacul din fata blocului. Imi este clar: bucurestenii au ceva cu mine pentru ca in Oradea avem copaci! Am facut poze in doua parcuri din Oradea, nu stiu la ce sa ma mai astept din partea celor care n-au verde in oras.
Stiti ce e tragic? Emisiunea asta o sa aiba mai multi privitori de pe cele doua bloguri de care au amintit, decat din fata TV-ului. Nu glumesc, baietii chiar n-au trimis nimic trafic.
Intrebari pentru Dan Cadar: Cati lucrati la emisiunea aia? Cine scrie textele? Greselile facute de tine sunt din cauza prompterului? Stii ca cele mai multe bloguri sunt personale si sunt facute de o singura persoana? Voi de ce n-aveti site?

Mai trebuie sa platim taxa Radio/TV daca le-am dat subiecte?
P.S: merg sa-i sun pe cei care-mi platesc bannerele din sidebar ca sa le spun ca au aparut si ei la TV $$$!
Via Zoso, ca altfel nu as fi aflat niciodata.

15 thoughts on “Oare m-o fi vazut bunica la TVR?”

 1. Bad publicity is publicity.
  Si nu… mamaile la ora aia au alte ocupatii, gen mers la piata, baut cafeaua cu vecina sau pregatitul mamaligii pentru masa de pranz.

 2. Ce frumos ca nici cei de la emisiune nu au ce face si fac “bascalie” de altii, din cauza lipsei simtului de umor :)).Mie domnisorul prezentator imi da impresia de “a tot stiutor” decat voi mai.
  Inca o chestie. Eu sunt la Facultate la Calculatoare si stiu 2 chestii:

  – un IT’ist nu foloseste asa multe cuvinte literare deci el nu e, dc face emisiune despre IT.

  – nu am auzit in viata mea de emisiunea asta, si nici ca cineva sa se uite, deci nu e buna de loc, poate numai pentru batranii din sat care oricum nu au calculator.

  Daca am scris ceva prostii imi asum responsabilitatea.

 3. haha….ma facut sa rad..cam varza emisiunea…omul face multe la disperare , ar trebui sa ne obisnuim cu astfel de situatii..ah sa nu uitam de invidie , poate aceste 2 siteuri au mai mult trafic decat au ei la TV

 4. Domokos Vlad Izsanyi poate ca la voi n sat nu a ajuns cablu si daiai nu ai vazut emisiunea.
  Si cu alte cuvinte v-ati luat o mare teapa ajutand tvreul sa faca audienta. Adica oamenii d la emisiunea asta si-au dat seama ca aoradeanul si cu zoso or sa le faca audienta, va aruncat momeala si voi ati muscat-o. Bravo lor. Uite asa se fac banii pe spinarea fraierilor.

 5. “Zon@ IT” asta e pur in limba romana ? LOL astia au chiulit mai mult la romana decat eu :))
  Daca bine stiu notiunile din IT s-ar putea considera neologisme, ca si “calculator” din limba franceza, sau “bildungs roman” din germana.

  Nici n-am auzit de emisiunea asta si sunt bucuros ca nu l-am vazut deloc m-as fi sinucis brutal pe emisiunea lor de falsi.

  Pun pariu ca astia au facut curs de utilizarea calculatoarelor, si n-au piratat in viata lor, pe cand noi cand nici nu exista net prin zona piratam pe dischete Supaplex, si ne bucuram ca sa sa jucam un Doom sau un Doom 2 si ne rupeam pe Quake in retea.

  Astia nu se bucurau de un calculator cu 566 Mhz cu 64 Mb Ram si 100 GB HDD, “Zon@ IT” este lame si este facut de noobi care isi pierd viata pe WOW sau pe alt MMO pt ca tovarasii le spun ca este cool.

 6. chiar azi eram prin oradea (pe langa parcul olosig) si ma gandeam =)) la faza asta si mi-am zis: mah astora le-o fi ciuda ca avem verdeata, ca avem tramvai ultimul tip (Eram in 1N :)) d-ala nou) si…ca ii deranjeaza ca ei vad doar blocuri alea alea in loc de parcuri 😀 😀
  oricum vai de ei 😀

 7. Pentru “Iaci” care se vede ca sa nascut cand tehnologia era pe culme marete.
  Eu ma jucam pe un 486 cu 16mb de ram si un hdd de 5gb si eram cel mai tare din bloc. Iar jocuri ca private investigator, mario sau duke nukem, carma 1. Aha aha ce vremuri.
  Am auzit ca rasufla vb pe chaturile lor ca io coace lui zoso rau de tot. Adik undeva p 25 aprilie este o emisiune speciala pentru “revansa”.
  P.S. Iaci esti varza frate, ai auzit si u povesti dar ai uitat cum a fost ordinea.

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading