Miting “Zi de doliu” pt Republica Moldova in Oradea

In aceasta seara (joi 9 aprilie) studentii basarabeni din Oradea, vor organiza mitingul „Zi de doliu”pt Republica Moldova.Studentii au primit avizul de la primarie si vor organiza mitingul la statuia Mihai Viteazu din centrul Municipiului, la ora 20 fiind asteptati toti cei care vor sa li se alature.

Am aflat cu uimire și indignare despre rezultatele alegerilor parlamentare ale Republicii Moldova din 5 aprilie 2009 și dorim, ca tineri democrați, care credem în vocația europeană a țării noastre să ne exprimă protestul față de maniera grosolană prin care comuniștii se agață de putere, voind să perpetueze, încă patru ani, ultimul bastion al totalitarismului comunist pe continentul nostru. Nu putem să agreăm și să fim de acord cu tendința politică negativă față de progres din Republica Moldova, de aceea dorim să exprimăm public protestul nostru contra acestui curs negativ al vieții politice de la Chișinău. Åži să cerem întoarcerea către adevărata democrație în beneficiul bunăstării și libertății tuturor. Prin urmare chemăm membrii organizației noastre, ASEB Oradea, dar și ai altor organizații cu scopuri similare să ni se alăture la mitingul pașnic „Zi de doliu pentru Republica Moldova”, care va avea loc azi, joi 9 aprilie 2009 de la orele 20:00 la statuia Mihai Viteazul din centrul Municipiului Oradea. Veniți cu o lumânare, dar și cu credința și speranța că până la urmă vom izbândi, cu Dumnezeu înainte!

Asociația Studenților și Elevilor Basarabeni, Oradea
președinte Cojocari Anatol

Cu intarziere pentru ca nu au primit aprobare pentru marti seara, cel putin asa am fost informat.

6 thoughts on “Miting “Zi de doliu” pt Republica Moldova in Oradea”

 1. Să sperăm că se poate face ceva, dar cum rușii au fost deja fripți cu noi – că, să fim serioși, ei sunt băgăați și în politica Moldovei – trebuie să fie găsită o altă metodă decât aici. Åži tare mi-e, că dacă sunt destul de sătui de regimul ăla, se va putea vorbi și de război civil. Dar hai să fim optimiști 🙂

 2. Si la noi se tin comunistii de putere, doar ca si-au luat mastile de capitalist. Sub aparente tot aceiasi secretari de partid sunt in Parlament 😛

 3. Mai , oameni buni , trebuie sa iesim in strada : DA PENTRU NOI !!!!
  PE CINE AVEM LA GUVERNARE ???
  Un preshedinte , fost atashat la ANvers pe vremea cind daca nu erai securist , nu ieseai in Occident (BASELU)!
  Un ex presedinte , care inca trege sforile COMUNIST PUR-SINJE (ILICI) !
  Un candidat la preshedentzie , copil de securist, nu stiu daca nu ii si el ( ca nu ajunge tetea nime’ , ambasador la America ).
  Daca-i luam pe tot politicienii la rind : ORI IS SECURISTI , ORI COMUNISTI , ORI HOTZI !!!
  ASA CA : IN STRADA , DA PENTRU VIITORUL NOST’ !!!

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading