Lasati-ma cu emoticoanele si GM-urile voastre!

Tot ce e mult strica dar cel mai mult strica un “ce faci? :D” in momentul cand lucrez la ceva si nu vreau sa fiu deranjat.
Am ajuns sa stam atat de mult la calculator ca nu mai stim cum sa comunicam si cum sa ne exprimam asa ca o facem prin doua puncte si o paranteza. Asta in cazul cand nu esti lovit de un audible SCREEEEEAAAM cand te uiti la un desen animat cu Bugs Bunny, daca e noapte si ai un sistem 5.1 legat la calculator efectul “cred ca m-am udat un pic” e garantat.
Arhi, te-am deranjat eu vreodata dupa care am si zambit sadic cand aveai status ca te uiti la film? “LA CE FILM TE UITI? :)))” Imi bag fereastra mea de messenger peste fereastra ta de film, iti rad in fata si tu totusi vrei mai multe emoticoane!
Acum avem emoticoane peste tot! Le trimitem prin SMS-uri, prin mailuri si le vedem si prin ofertele publicitare. Mai nou si PR-itele iti trimit mailuri cu emoticoane in ele. Ce romantic, parca si luna arata ca un emoticon!
Un EmoticonFest nu organizati doar ca sa-mi faceti in ciuda?!
As vrea sa pot bloca toate emoticoanele :(((

Ajutor! Suntem invadati! Cred ca ma mut pe GoogleTalk, macar acolo nu exista functia “Group Message”.
BUZZ! BUZZ! BUZZ! BUZZ! BUZZ!

6 thoughts on “Lasati-ma cu emoticoanele si GM-urile voastre!”

 1. Dupa mine , imbecilitatea omului de pe mess se poate vedea dupa cite emoticonuri foloseste.
  Si cum multi stau pe mess. ca n-au altceva de facut si nu-i duce capul sa navigheze pe net prin locuri de unde te mai informezi , mai vezi ceva nou , incep sa te impushte cu emoticoane , sau mai rau , tzi le baga pe alea mari cu sonor ( si ce se mai distreaza , ca ti-au aratat ceva nou si CULMEA – ” funny “).
  Cu cit e mai imbecil omul , cu atit mai multe fetze foloseste , neavind vocabular , necunoscind decit 100 de cuvinte itzi baga 5 emotc. in serie , si apoi asteapta sa-i raspunzi , sa-l bagi in seama !
  Asha iti arata omu’ CA VEZI DOAMNE ! el cu tehnica si netu’ e ca romanu’ cu codru’ – FRATE !
  Si se mindreste ca are pe mess. list 300 de adrese ( din care cunoaste 3 persoane, la fel de imbecile ca el ).
  Din cauza lor eu am mai tot timpul messu’ inchis , ca nici pe invizibil nu mai poti sta , ca te vede PROSTIMEA ATOTSTIUTOARE !

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading