11 thoughts on “Imagini inedite: Parcul Dendrologic Oradea”

 1. Fix azi am fost si eu cu prietena pe-acolo. Am ramas masca cand am vazut ce fain l-au facut. Incredibil. Daca te plimbi o ora pe-acolo te simti de parca ai fi in alta tara.

 2. e o super idee cu parcul dendrologic.. da bine pentru Oradea, dar pana Bolojan ignora sportul oradean eu sigur nu-l voi vota..

 3. am fost si eu azi pe acolo, e frumos amenajat. Nu e cine stie ce, dar decat deloc, e foarte bun. In schimb regulamentul sau e e ala mi s-a parut cam aiurea. De genul:
  “Innotul interzis”. Pe langa faptul ca se scrie “inot”, in lacul ala nu cred ca poti inota la cat de mic e.
  “Fumatul interzis”. E loc deschis, deci nu prea deranjezi pe nimeni. Inteleg sa nu fi taran si sa arunci mucurile de tigara pe jos, ci la cosul de gunoi (care este din metal), dar mi se pare cam absurd cum au pus ei problema.
  “Patinajul interzis”. no comment. parca si vad patinaj artistic
  “Este interzisa folosirea patinelor cu rotile”. Ca si poti merge cu ele pe pietris.
  “Este interzisa escaladarea bancilor”. Cum poti escalada o banca?
  “Se accepta derogari de la regulament numai cu autorizarea administratorului”. Adica daca iti da voie administratorul, poti inota in lac, poti arunca gunoaie pe jos, poti rupe pomii, poti cersi, etc.

 4. Da, Bolojan a facut multe chestii si cand era prefect. Birocratia aproape a disparut in perioada aia. De exemplu, eu mi-am risicat permisul de conducere la doua ore dupa ce am dat examenul.
  Se vede ca e din zona Alesdului omul. 😛

 5. Cu un parc nu se face primavara sa stii 🙁
  E laudabil, e frumos, bravo! Dar, unde este parcul industrial? Aradul are, Timisoara are… De aeroport nu mai vorbesc ca iar ma enervez… E bine cu aerul curat, sunt total pentru, dar ar fi si mai bine daca la asta s-ar adauga si niste bani!

 6. Eu sunt mai dilematic oleaca… de pe ce planeta pica aia care concep si realizeaza panourile astea de (dez)infrmare? Aia e limba romana? Si daca tot e vorba de mediu, de natura… domnule consilier de mediu din Primarie, Orlando Balas, om de litere… cum este posibil sa apara asemenea “licente poetice”? (incheiat intrebarea retorica)

 7. La fix am aflat unde o sa ies cu cineva foarte drag mie saptamana asta. Multumesc siro 🙂
  Am vazut ieri ca au inceput sa amenajeze la Ciuperca. Vor sa “extirpeze” cimitirul abandonat din fata blocului meu pana la finele lunii Mai si sa construiasca un parc aici. E de bine totusi 🙂

 8. nu am trecut inca pe acolo, am vazut din comentariile voastre ca e un panou acolo.

  Lasand deoparte eventualele greseli gramaticale de pe panou, eu zic ca e foarte bun. eventual si un gardian acolo care daca te prinde cu o tigara sa iti arunce 2 dupa ceafa.

  Adica io ies la aer curat si vine unu cu tigara sa ma afume. Pai sa fumeze in casa pana i se inegresc peretii. pe langa ca sunt o gramada de masini, cand merg la servici mai prind unu de asta pe strada in fata mea care fumeaza si nu mai stiu cum sa il depasesc sa nu-i mai simt fumu.

Comments are closed.