Cu tupeu pentru echipa de marketing Edimax Romania

La sfarsitul lui martie va rugam sa nu mai cumparati routere wireless ieftine.

Doamna Veronica Dumitrescu de la Edimax Ro Marketing a fost foarte rapida in a da un raspuns si a venit in ajutorul meu si a celor care ar avea eventuale probleme cu routerele Edimax. Foarte frumos, un punct in plus pentru ei, chiar nu ma asteptam sa raspunda cineva si sa fie atat de rapizi.

Vreau sa vad in cat timp vor citi si raspunde la mesajul asta. Put your money where your mouth is!

Eu am un router wifi Asus WL500gP cu USB ports, procesor 264mhz, 32MB RAM pe care-l forjez de 1.5 ani de care ma mir ca mai rezista.

Sunt pretentios si m-ar interesa sa testez si sa scriu un review despre un router destept (mai destept decat al meu daca se poate) si accesibil de la Edimax. Mingea e in terenul vostru!

11 thoughts on “Cu tupeu pentru echipa de marketing Edimax Romania”

 1. Intr-adevar, echipa Edimax din Romania chiar se chinuie sa faca ceva.
  Am avut ceva Edimax-uri la teste si nu toate sunt proaste. De fapt, modele noi din seria N sunt chiar OK. Nu se compara cu ceva facut pe vreun Ubicom Streamengine, dar sunt OK.

  P.S. DI-524 este atat de controversat pentru ca are vreo 14 revizii diferite. Ultima revizie europeana, B4, este mai mult decat OK, am atins cam 90Mbps WAN-LAN.

 2. @Andrei Monciu – faptul ca se va alege cu unul nou pe care-l va freca , si la sfirshit va face o recenzie , nu mi se pare o crima .
  asa isi fac reclama , la bani putzini si nu cred ca intra-n procedura de faliment daca-i dau la om unul.
  io de exemplu daca mi-ar zice omu’ ca se merita , l-as crede si cind l-as cumpara pe urmatoru’ sigur ca deja as avea o idee ,( influentzata de ceea ce am citit de la oameni care stiu mai multe decit mine in domeniu).
  Potzi crede in reclame , recenzii , etc – doar ca tre’ sa te uiti si in gura celui care face reclama , recenzia – ca daca-i un meletzian care lauda un calculator ( pas ) , daca-i unu’ care respira calculatoare ( il crezi , nu ? )
  si la sfirsit : tre’ sa maninca si gura lui ceva , NUUU ?

 3. @PCMHZ: nu mi se pare mult pentru un oarecare produs dar mi se pare mult pentru asta pentru ca a sfarait odata cand am scapat sampanie in el si inca odata a baut cafea.
  Ar mai fi faptul ca sta in load mare pentru ca sunt aici 3 laptops care torrentuiesc.
  Desi daca stau sa ma gandesc mai bine are 2 ani 🙂

 4. @Oradeanul: treaba cu sampania nu intra in conditiile normale de exploatare pentru un astfel de dispozitiv. La fel cum nu conteaza ca sunt 3 laptopuri care ‘torrentuiesc” pentru ca specificatiile tehnice nu spun “a se utiliza maxim 8 ore pe zi”.
  Sper sa nu para ca vreau sa fac misto sau pe desteptul, ideea care mi-a trecut prin minte citind postul tau a fost legata de faptul ca am impresia ca esti uimit ca acel produs fuctioneaza dupa 1.5.. sau 2 ani.
  Probabil garantia este de 2 ani desi nu m-am documentat exact pentru acest model.
  Mi se pare insa aiurea sa cumpar un nou produs dupa doar 1 an sau 2 ani daca nu am nevoie de ceva cu specificatii tehnice superioare.. restul este razboiul marketingului executat in foc incrucisat de la producatori si retaileri.
  In 2009 doresc sa am parte de produse care sa reziste in timp, exact ca radiourile de pe vremea bunicii care functioneaza impecabil chiar si acum.. cam asta era ideea. 🙂

  PS – Nu fac nicio aluzie la un anumit produs sau producator. 😉

 5. @PCMHZ: inteleg perfect ce vrei sa zici si sunt in total de acord.
  N-am zis ca vreau sa-l schimb pe al meu, ma uimeste ca merge dupa prima gura de sampanie.
  Cat despre laptopurile care torrentuiesc, routerele wireless duc bine un anumit numar de conectiuni active dupa care se blocheaza /reseteaza etc iar pe torrents ajungi cel mai rapid la un numar mare de conectiuni si la o viteza mare cat sa-l faci sa simta.
  In anumite conditii poti sa pui 25 clienti wireless pe un router performant, in altele de abia duce 1 sau 2. Discutia e prea delicata pentru un comentariu 🙂
  Vreau doar sa testez un produs nou (cel putin pentru mine), sunt oameni care pot beneficia dupa review-ul meu, ca ala cu Roccat Kone 🙂

 6. @Oradeanul: in anumite conditii poti sau nu poti pune un nr. de clienti pe un router.. am avut doua modele diferite, un D-Link si un Trendnet , adminul a considerat ca pot sa duca o retea cu vreo 30 de statii. O saptamana plina de delicii am avut atunci.

  Daca tot ai avut la un moment dat un schimb de mesaje cu cineva de la dept. de marketing Edimax de ce nu le-ai adresat direct cererea?

Comments are closed.