Cele mai scurte carti din Romania

Apropos de Schimbul de Carti:

Volumele de mai jos nu le veti vedea pe la biblioteci, pe la librarii sau schimburi de carti din Romania. De fapt lungimea acestor opere ar fi de 4 pagini: coperta 1, 2, 3 si 4 🙂

  • Trilogia “Prietenii mei evrei”, “Prietenii mei unguri” si “Prietenii mei homosexuali” de Corneliu Vadim Tudor
  • “Discursuri fara gafe” de Elena Basescu
  • “Cum sa te lasi de alcool – Ghid practic” de insusi Presedintele, scris in colaborare cu Boris Eltin
  • “Tot ce stim despre IT”, un volum nascut din colaborarea membrilor Parlamentului Romaniei, cu definitia “sticks de memorie” si “bat de memorie” explicate pe larg
  • “Cum sa fii barbat adevarat” de Florin Moldovan
  • “Ghidul casniciei de succes” de Mihaela Radulescu
  • Raportul realizarilor din ultimul mandat a partidului de guvernare (de fapt cartea asta ar avea multe pagini, enumerarea cresterii averilor personale si a rudelor, nasilor, finilor, unchilor, nepotilor, prietenilor, etc).

Voi ce asemenea carti ati vrea sa schimbati la Schimb de Carti?

6 thoughts on “Cele mai scurte carti din Romania”

  1. Cred ca majoritate se bazeaza pe notorietate si daca ar scoate o foaie pe care sa scrie “Cartea X” si sub cateva randuri dupa care “Incheiere” s-ar vinde foarte bine, mai ales fanaticilor care, la fel cum fac pe blogurile vedetelor, ar comenta, cumpara si ar fi incantati ca au si ei ceva de spus (de parca ii baga vedetele in seama sau se uita la comentariile lor)
    Dau un exemplu pe care poti sa il editezi din comentariul meu daca nu iti convine, Mircea Badea are cam 300 de comentarii pe blog, in medie, si nu cred ca le citeste pe toate sau ii pasa de cei care scriu acolo iar cei care scriu au comentarii de genul “Bravo! Tine-o tot asa ! Super articol”

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading