17 thoughts on “Branding exagerat?”

  1. eu zic ca ar trebui sa scrie si pe cablu din metru in metru ca sa fie treaba completa. si cred ca mergea un digi mic si pe toarta lacatului.

  2. Not really… Daca le iese mai ieftin sa isi faca lacatele lor, decat sa cumpere unele noi, atunci evident o sa isi faca lacatele lor, si daca tot si le fac ei, atunci de ce sa nu si le branduiasca?!

    Deci daca zici ca asta e over-branding, cineva vorbea acum ceva vreme de capace de canal cu sigla UPC pe ele… Ce zici de asta?

  3. Si-au personalizat lacatele :d.La mine in bloc din 10 cutii cate sunt au incuiat numai una singura pe cea de la parter de care sunt eu legat 🙂

  4. eu cred ca le-au personalizat din motive de siguranta. cred ca au fost cazuri cand ‘binevoitori’ au taiat lacatul original, au facut schimbari in cutie si apoi au pus alt lacat identic cumparat din piata.

  5. cat timp nu sunt D&G e ok :)) , ma gandeam ca e ultima fitza in materie de shukarism sa ai lacat la posta D&G apoi mi-am dat seama ca e vorba de RDS …

  6. probabil asa isi poate da seama daca cineva a facut o “gluma proasta” si a schimbat lacatu sa nu mai incerce ca prostu cheia … si chestia ca toate lacatele sa se deschida cu un tip de cheie (cele chinezesti de pe piata oricum se deschid cu orice cheie)

  7. Am sa ma interesez si de lacate, si de chei, si va spun dupa, bine? Pana atunci fiti cuminti 😛 la digi lucrez :))

  8. Daca tot lucrezi la digi … poate ne faci rost si de o cheie =)) daca tot le deschide pe toate (oricum aproape toate cutiile sunt deschise)

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading