Blogaria 2009 si altele din online

O stire pe care o public in exclusivitate: eCostin a vandut in 18 Martiei 2009 10% din penultimul sau proiect Refresh.ro. Cui? Mie, dupa ce m-am rugat mai mult de o saptamana de el. Pot sa zic ca mi-am scos deja investitia.

Calin Fusu organizeaza mult asteptatul Blogaria (4) 2009, evenimentul unde cativa bloggeri merg in Bulgaria pe banii Neogen ca sa bea si sa socializeze. Anul trecut nu s-a tinut de doua ori, Calin vrea sa-si ia revansa anul acesta. Deocamdata la o pensiune cu piscina acoperita, mai in vara la Nisipurile de aur. Un zvon (mersi Noro) ar fi ca Neogen vrea sa puna mana pe proiectul Refresh.ro. Sper ca eCostin stie sa negocieze, nu ma bag la chestiile astea, nu stiu sa negociez si cu 10% nici nu prea am multe de spus.

Newsflash 3: Din Mai ma mut in Bucuresti ca sa ma alatur unei echipe tinere de oameni din online. Nu va spun unde, va spun doar ca am sa fiu coleg si cu Piticu. Job-ul meu: Zoso cola, Costin cafea, Alice acadele, Arhi ceai de matase de porumb.

Alexandra Dinca (Didi), ex-PR Neogen si-a deschis si ea blog. Desi a plecat anul trecut de la Neogen, tot ea urmeaza sa organizeze Blogaria 2009.

Arhi a reusit pana la urma sa-si vanda piatra de la rinichi pe ebay pentru 300$.

Eu si Didi

didi si oradeanul

Doua poze furate, nu va spun de unde.
blogaria

Animatoarele Neogen din Bulgaria
animatoarele neogen din bulgaria
2 Aprilie 2009

7 thoughts on “Blogaria 2009 si altele din online”

  1. Faptul ca ala si-a vandut piatra de la rinichi e destul de scarbos si degradant. Faptul ca cineva a cumparat-o, e de-a dreptul stupid, iar faptul ca tu scrii despre asta e scarbos, degradant si stupid.

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading