[AF] Ouale de Pasti vor fi interzise de UE

La sedinta de astazi a Consiliului Europei consilierii au ajuns la decizia de a interzice vopsirea oualor de Pasti pentru ca fierberea lor reprezinta un act de cruzime impotriva animalelor.

Decizia a fost luata dupa ce fractiunea fundamentalist-religioasa a Parlamentului European si PETA (People for Ethical Treatment of the Animals) a prezentat un memoriu prin care declarau ca puiul este viu in interiorul oului si inainte de craparea cojii.

PE pregateste acum un proiect de directiva prin care vor interzice pregatirea omletei, a clatitelor, a prajiturilor cu bezea si a maionezei – aceste alimente contin cea mai mare cantitate de galbenus si albus de ou. Directiva va fi publicata pe 1 aprilie 2010 si va intra in vigoare cu 12 luni de la publicare.

(Via AF)

4 thoughts on “[AF] Ouale de Pasti vor fi interzise de UE”

  1. Hai ca asta-i culmea, de la lupta anti-coruptie vor trece la lupta anti-omleta. Se va lasa cu perchezitii in bucatariile gospodinelor care fac clatite ? Parca vad condamnari.. inculpata a fost prinsa facand bezele si maioneza .. inchisoare pe viata !

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading