8 thoughts on “Stiati…”

 1. Pai sa-i bage la puscarie , IMEDIAT !
  Sint un pericol public , deci nu pot fi cercetati in stare de libertate .
  Sa le dea 20 de ani pentru : subminarea economiei nationale ( va dati seama ce de taxe nu au platit) si pentru genocid ( ce de bacili , si alte dihanii erau in laptele ala ).
  SI CULMEA EU LE VREAU BINELE !
  Avind in vedere pensia de mizerie a multora , preturile la mincare , intretinere , etc , cred ca mai bine le-ar fi la puscarie : cald , 3 mese pe zi gratis(mincare mai buna decit in spitale) , oameni cu care sa vorbeasca sa socializeze (nu singuri si uitati de neamuri),apa calda , rece , ce mai , lux .
  Cind ma gindesc unde am ajuns lacrimez de ciuda ! Tu-le ‘mnezeii mamii lor de hotzi din parlament.
  ps. Cred ca daca ar fi un om cu o pusca cu luneta sa impushte din cind in cind un imputzit de politician – l-a declara romanii eroul necunoscut al neamului !

 2. din cate stiu eu asta nu ar fi treaba lor, ci a OPC-ului eventual daca erau pe iarba sau rupeau flori :)) dar la noi in romania toata lumea isi baga botu peste tot, mai ales unde nu ii fierbe oala 😐

 3. …Sustin ideea cu “Nenea lunetistul” . Strangem semnaturi ? Iar pentru militienii din urbe, cate-o petarda la pulan… asa, sa simta si ei ceva… 😀

 4. Asta ii Romania, unu ca vinde lapte in sticla de plastic ii da 20-40 de ani de inchisoare si altu ca omoara, ii liber lulea pe strada de maine imi iau pistol 😛

 5. Culmea: daca vrei lapte “adevarat” – nu ma refer la plasticul dizolvat cu apa care se vinde in magazine – nu ai alta alegere, trebuie sa optezi pentru solutia de la marginea drumului!
  (PS: recunosc, si eu cumpar lapte de acest fel, singura diferenta este ca mi se livreaza acasa).

 6. ma… io am patit-o cu lapte de capra, vina mea a fost si ca nu l-am fiert, am luat ciucurii la branca o juma de zi – nu a fost prea grav dar nici nu mai am incredere in laptele procurat in felu asta.
  (laptele de capra are cel mai ridicat continut de proteina ~30g/litru)
  inca o chestie legata de lapte – firmele care proceseaza laptele ofera taranilor 50 bani/litru si ajunge in pravalie la cel putin 3.5 lei pe cand laptele adus din ungaria se vinde la 2.5 – 3 lei.

 7. cum sa nu puscaria ce sa mai…iar alti mult mai…criminali,traficanti…st cercetati in stare de libertate k de doamne cn stie au ceva…blonavi draq…ROMANIa…doar aici s-a inf prostia,hotia….

Comments are closed.