Stiati…

… ca in Oradea exista politie ecologica?

Azi dimineata am asistat la o captura enorma a lor: au prins doi indivizi (batrani, pensionari) care vindeau lapte la flacon pe marginea drumului :)

PS: Poza a iesit foarte naspa, nu pun aici ca m-as face de ras :)

, , ,

8 Responses to Stiati…

 1. kuktoos 11/03/2009 at 4:43 pm #

  Pai sa-i bage la puscarie , IMEDIAT !
  Sint un pericol public , deci nu pot fi cercetati in stare de libertate .
  Sa le dea 20 de ani pentru : subminarea economiei nationale ( va dati seama ce de taxe nu au platit) si pentru genocid ( ce de bacili , si alte dihanii erau in laptele ala ).
  SI CULMEA EU LE VREAU BINELE !
  Avind in vedere pensia de mizerie a multora , preturile la mincare , intretinere , etc , cred ca mai bine le-ar fi la puscarie : cald , 3 mese pe zi gratis(mincare mai buna decit in spitale) , oameni cu care sa vorbeasca sa socializeze (nu singuri si uitati de neamuri),apa calda , rece , ce mai , lux .
  Cind ma gindesc unde am ajuns lacrimez de ciuda ! Tu-le ‘mnezeii mamii lor de hotzi din parlament.
  ps. Cred ca daca ar fi un om cu o pusca cu luneta sa impushte din cind in cind un imputzit de politician – l-a declara romanii eroul necunoscut al neamului !

 2. Lorant 11/03/2009 at 6:49 pm #

  din cate stiu eu asta nu ar fi treaba lor, ci a OPC-ului eventual daca erau pe iarba sau rupeau flori :)) dar la noi in romania toata lumea isi baga botu peste tot, mai ales unde nu ii fierbe oala :|

 3. Ovidius 11/03/2009 at 6:59 pm #

  …Sustin ideea cu “Nenea lunetistul” . Strangem semnaturi ? Iar pentru militienii din urbe, cate-o petarda la pulan… asa, sa simta si ei ceva… :D

 4. DjLoVe 11/03/2009 at 9:45 pm #

  Asta ii Romania, unu ca vinde lapte in sticla de plastic ii da 20-40 de ani de inchisoare si altu ca omoara, ii liber lulea pe strada de maine imi iau pistol :P

 5. The Fan 12/03/2009 at 9:38 am #

  Culmea: daca vrei lapte “adevarat” – nu ma refer la plasticul dizolvat cu apa care se vinde in magazine – nu ai alta alegere, trebuie sa optezi pentru solutia de la marginea drumului!
  (PS: recunosc, si eu cumpar lapte de acest fel, singura diferenta este ca mi se livreaza acasa).

 6. enzo 12/03/2009 at 10:38 pm #

  ma… io am patit-o cu lapte de capra, vina mea a fost si ca nu l-am fiert, am luat ciucurii la branca o juma de zi – nu a fost prea grav dar nici nu mai am incredere in laptele procurat in felu asta.
  (laptele de capra are cel mai ridicat continut de proteina ~30g/litru)
  inca o chestie legata de lapte – firmele care proceseaza laptele ofera taranilor 50 bani/litru si ajunge in pravalie la cel putin 3.5 lei pe cand laptele adus din ungaria se vinde la 2.5 – 3 lei.

 7. drago` 13/03/2009 at 8:22 pm #

  cum sa nu puscaria ce sa mai…iar alti mult mai…criminali,traficanti…st cercetati in stare de libertate k de doamne cn stie au ceva…blonavi draq…ROMANIa…doar aici s-a inf prostia,hotia….

 8. popescul 14/03/2009 at 4:31 pm #

  au primit spaga? ce? 4 oua,cu tot cu bat?