RDS RCS ne comunicheaza…

… ca se lucreaza la modernizarea retelei de date si CATV.

Azi dimineata doi nene de la RDS lucrau de zor in scara blocului, cutii desfacute, doua routere pe jos, cabluri, minuni… si toate usile de bloc din tot cartierul erau acoperite de comunicarile din partea lor.

Modernizare incape, vorba aia… dar sa vedem ce neplaceri ne cauzeaza lucrarile.

RDS Comunicheaza...

8 thoughts on “RDS RCS ne comunicheaza…”

 1. Trecand peste ‘scaparea’ gramaticeasca, si peste faptul ca orice imbunatatire e de bun augur, eu pot sa spun ca ‘am simtit’ deja pe propria piele pretul: am ramas 6 zile fara Internet (noroc cu ceva wireless de la vreun vecin darnic). Initial am crezut ca vor dura upgrade-urile mai multe zile, insa dupa 3 zile, mi-am luat telefonul si pac-poc-clap-clap 0359400401:
  – EU:nu mere netu’
  – EL:da care-i baiu
  – EU:ca am x d-ala rosu si scrie ca netuork cheibal anplagd
  – EL:fa asa si asa
  – EU:facut
  – EL:bun, atunci rezolvam data aviatoare

  Si… s-a rezolvat. Astazi, in 5 minute, (dupa ce am vorbit si cu un prieten care e ‘in sistem’).

  Oricum, nu stiu altii cum sunt, dar eu personal sunt mult prea multumit de serviciile RDS&RCS si, sincer, nu stiu daca exista alte servicii in oras care sa se ridice la standardele lor (ca raport calitate/pret).

 2. Auzi da daca ai zice sa le mearag doba cand mufeaza o mufa F atunci sa le fie super bine, bine ca la case nu ii intereseaza cable coaxialu caputus demultus da nu ii intere oo fooootai stelele + daca uiti o luna ca nu ai platit mnoah amu vam dat gigi mobele primit EseMHesH pe ele cat aveti de Plata Marga`va Doba RDS SUCKS !

 3. Probabil vor sa scape de zecile de mii de milioane de telefoane pe care le-ar fi primit 😉

  In rest as vrea sa aud o explicatie mai detaliata a fenomenului…

 4. Macar vin si fac si dau hartii la mana. Mie mi-au pus cablu tv, nu mi-au dat nimic la mana si de atunci nu am primit nici o factura. Nu ca m-ar deranja, dar totusi…Nu vreau sa ma gandesc cat va veni factura cand s-or prinde. Ca nenea de a pus cablul a zis ca imi va veni factura cand voi avea de platit.

 5. bigger, better, stronger.

  Vor veni vremuri mai bune … cineva imi tot spune 🙂

  (orice neplaceri in leg cu facturile sunati la Relatii cu Clientuu) ca dupa aia o sa fiti si mai nemultumiti. Oricum mi se pare normal ca din moment ce beneficiezi de un serviciu lunar .. sa il platesti lunar. Iar daca nu vinefacturile la domiciliu sesizeaza.

  Stima

Comments are closed.