O initiativa buna din partea Primariei

Citesc pe Oradea.ro (e o insemnare din 3 martie, poate altii au citit-o deja):

La cererea Primăriei Oradea, operatorul de salubritate SC RER Ecologic Service SA demarează un program de ridicare a deșeurilor voluminoase de la populație.
Începând cu sâmbătă, 7 martie 2009, aparatura casnică și mobilele vechi vor fi ridicate o dată pe lună din fiecare cartier conform următorului program:
Zona 1 – Rogerius, având delimitările: B-dul Decebal, Păcii, Rozmarinului, Berzei, Matei Corvin, Episcopia Bihor, Borșului – sâmbătă, 7 martie 2009, și în fiecare prima sâmbătă a lunilor următoare.
Zona 2 – Centru și dealuri, având delimitările: B-dul Decebal, Păcii, Rozmarinului, malul drept al Crișului Repede, Făcliei, Izvorului -sâmbătă, 14 martie 2009, și în fiecare a doua sâmbătă a lunilor următoare.
Zona 3 – Ioșia, având delimitările: Ovid Densușeanu, Avram Iancu, Armatei Române, Universității, Umbrelor – sâmbătă, 21 martie 2009, și în fiecare a treia sâmbătă a lunilor următoare.
Zona 4 – Cantemir, Nufărul, Velența, având delimitările: Avram Iancu, Armatei Române, Universității, Umbrelor, Åžoseaua de Centură, Căii Ferate, Cartierul Eminescu, Cartierul Tokai, Malul stâng al Crișului Repede, strada Republicii până în cartierul Eminescu -sâmbătă, 28 martie 2009, și în fiecare a patra sâmbătă a lunilor următoare.

In Ungaria de exemplu se face asa de foarte multa vreme. Lumea scoate mobilierul de care s-a saturat la marginea drumului, iar operatorul de salubritate il ridica si il duce la groapa de gunoi…

2 thoughts on “O initiativa buna din partea Primariei”

  1. Sa vezi ca nu o sa scoata lumea prea multe pe strada pt ca in Romania omul are nevoie de orice .Daca o sa se scoata ceva o sa vezi tiganii cu carutele cum o fure tot ce este in drum

  2. Da, din pacate cam asa se intampla cum spune Orbit… serviciul neoficial de salubritate va strange cu mult inaintea RER orice apare aruncat pe la tomberoane sau pe langa. Ca in reclama aia cu tiganii ce recicleaza 😀
    Partea proasta e ca peste tot pe unde trec adunatorii astia ramane in urma lor dezastru… In Iosia Nord, de ex., prin spatele Liceului Don Orione si nu numai, e o adevarata aventura sa treci… e plin de cioburi si resturi de monitoare, televizoare si alte chestii adunate de tigani, distruse si abandonate; odata chiar am chemat politia in spatele parcului de la Sala Sporturilor pentru a-i pune la punct pe tiganii care au adunat tot felu de frigidere, cauciucuri si alte alea si le-au dat foc, afumand toata zona… (las’ c-acum avem Politie Comunitara bilingva… to serve and protect :))
    Sa te faci bine, Oradeanule!

Comments are closed.