Micul carierist corporatist

A calcat pe cadavre umane, a lins orice cur de superior i-a intrat in raza linguala, s-a dat prieten cu toata lumea si i-a intepat pe toti ca sa ajunga unde este.

A invatat tot ce stie de la cei pe care i-a sapat si i-a sapat pe toti fara exceptie. Isi asuma meritele lor si a celor care au fost acolo inaintea lui. E om de online dar pana nu demult nu a auzit de adsense sau twitter. Acum se da mare expert si isi cladeste un nume pe spatele firmei.

Are si el lingaii lui care n-au fost inca sapati si n-au nicio idee despre asta. E tragic ca din lingaii lui sunt unii care nu si-au dat seama ca au fost sapati, probabil aia isi merita soarta.  Se crede superior oricui si isi pregateste iesirea cu surle si trambite, in mintea lui e cel mai tare consultant, dar fara cei care l-au facut e un nimic. E posibil sa-si dea prea tarziu seama de asta. Ii barfeste pe toti, ba ca ala e gras si se tot lauda ca slabeste dar defapt n-o face, in fata lui sunt toti niste papagali care nu stiu nimic, dar niciodata de fata cu ei. 

Crede ca va iesi basma curata, ca nu stie nimeni cu ce se ocupa el defapt. Dar intotdeauna sunt oameni care vegheaza. Si cartelul vegheaza. Pentru ca nu poti sa furi si sa-ti pui lingaii sa latre la cartel pentru chestii pe care le-ai facut tu dar nu le recunosti si sa te astepti sa nu-ti vina si tie randul.

Pentru ca esti doar un alt mic lingau carierist corporatist si ca tine am vazut destui!

3 thoughts on “Micul carierist corporatist”

  1. Ori esti tu prea subtil , ori sint eu prea prost .
    Ca sa nu te laud si sa ti se urce la cap ( si asta sa-ti strice caracterul ) zic : ca e a doua . Totusi da nume sau amanunte ( ashe numa , ca sa nu murim prea prosti ).
    Aloha !

  2. hmm… ai uitat sa specifici ca micul corporatist va incerca prin orice modalitate sa pretinda ca e om integru si onest. de fapt, in spatele unui astfel de corporatist se ascunde un om biciuit de nevasta/sot si va incerca sa domine la job daca acasa e sub papuc 😀

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading