Leonardo inchide 20 de magazine

O stire care stiu ca le-a scapat multora: Leonardo inchide 20 de magazine! Nici pentru Kenvelo lucrurile nu sunt prea roz iar pe centrul orasului Oradea incep sa se elibereze tot mai multe spatii comerciale.

E frumos sa stai in centru, odata cu dezastrul economic, visul meu poate deveni realitate: sa fiu vecin cu marile magazine de fițe din oras la extraordinarul preț de “mai pun un banner”.

9 thoughts on “Leonardo inchide 20 de magazine”

 1. Criza asta bato vina, bine noi oamenii mai simpli nu o simtim o simte cei cu lovele multe, mergem la shopping in ungaria, Oradene iti mai aduci aminte cand ti`ai luat blugi din ungaria oricum de acolo mergem si ne luam, care a vazut cat ii forintu acuma se merita si sa cumperi forinti sau sa mergi la cumparaturi dincolo :> ;x. Oleee ma duc maine la Debrecen oioioioiiii Oz O szep 😛

 2. Daca comparam preturile cu salarii din ROmanela , ajungem la concluzia ca sint exagerate ( preturile , nu salariile ).
  Privind partea plina a paharului , criza asta va duce la reasezarea preturilor ( fortzata si cu lacrimi ), deoarece in scurta vreme nu o sa mai aibe lumea bani, astfel cacomerciantu’ ori mai lasa din adaosul nesimtit , ori inchide pravalia , cumpara o sapa si …..
  Nu vreau sa fiu rau si nici egoist , dar am vazut citeva cazuri de oameni muritori de foame ,dar aveau ” CELULAR BENGOS SI TENISI ADIDAS ” – (nu trageti , i-am citat ).
  Asa ca dupa furtuna financiara ce vine , supravietzuitorii o sa o duca mai bine.

 3. Kuktoos: duminica am fost la cumparaturi la real. Toate s-au scumpit! Legumele congelate care erau 7 lei, acum sunt 8.50., si multe altele. Am dat aceiasi bani pe mai putine produse decat cumparam in urma cu vreo 3 luni.

 4. Pai daca o sa ai birou de blogareala ” pe corso ” , vin si blogarim feis-to-feis , si-si pierde farmecu’.
  Imi vezi mutra si nu mai vrei sa povestim.

 5. Referitor la adaosurile Leonardo, am facut un calcul simplu. Asa cum stiti firmele nu au voie sa vanda produse sub pret de achizitie doar daca sunt achitate integral catre furnizori cu cel putin 2 luni inainte, ceea ce nu e cazul lor. Cum Leonardo a avut control si a fost ok conculzia e ca a avut adaos pe produse in perioada promotiilor.
  Deci : reduceri de pana la 80% si 1+1 gratis. La cumpararea a 2 produse care au fost 200 RON inainte de reduceri, cu reducere de 80% costa acum 40RON fiecare, cu 1+1 gratis platesti la casa 40RON pe ambele produse, deci 20RON pt fiecare. Daca au adaos pe ele inseamna ca inainte de reduceri au avut adaos de cel putin 180RON adica 900%. E adevarat ca am luat cazul cel mai defavorabil dar care poate fi real. Concluzia : pretul Leonardo e strigator la cer, bataie de joc pt clientii care cumpara in timpul sezonului. Si sunt sigur ca si la 20RON au adaos bun pe produs. Dar cum se spune: prost nu e cine cere ci cine da!

Comments are closed.