Germanos ofera garantie pe viata la telefoane

N-am fost niciodata fan Cosmote dar miscarea pe care a facut-o Germanos (detinut de Cosmote) m-a impresionat. Cel putin in teorie, eu sper sa se poata tine de promisiune.

Pe scurt, pe langa garantia de 2 ani oferita de producator, ei ofera garantie pe viata la telefoanele cumparate de la ei.

Mai jos, comunicatul de presa, care arata bine, eu totusi vreau sa vad contractul 🙂

Germanos lansează în premieră în România serviciul Garanție pe viață pentru telefoane mobile

 

București, 16 martie 2009 – Germanos, cel mai mare retailer telecom din Romania, parte a grupului COSMOTE, anunță în premieră în industria telecom din țara noastră introducerea garanției pe viață pentru orice telefon mobil achiziționat din oricare din cele peste 260 de magazine din rețeaua proprie de magazine.

Germanos Telecom România își îmbogățește astfel gama de servicii post-vânzare cu noul serviciu G-Garanție pe viață. La finalul perioadei de garanție de 2 ani oferită de producător conform legislației în vigoare, Germanos oferă în continuare garanție pentru telefonul mobil pe toată durata utilizării acestuia de către beneficiar, fără costuri suplimentare.

„Odată cu introducerea serviciului Garanție pe viață, Germanos acordă clienților săi un avantaj unic pe piața de telefonie mobilă. Prin achiziționarea unui telefon mobil de la Germanos, consumatorii beneficiază de garanție nu numai doi ani, ci practic pe toată perioada în care decid să-l utilizeze.”, a declarat Aris Karousos, Germanos Retail Chain Director.

Germanos va asigura astfel reparațiile pe toată durata utilizării de către beneficiar a telefonului mobil, prin înlocuire de piese sau chiar înlocuire totală cu un model identic sau cu caracteristici similare, în situația în care modelul respectiv a fost scos din fabricatie.

Germanos deține în prezent cea mai mare rețea de service tehnic de telefoane mobile din România. În fiecare magazin Germanos se pot efectua gratuit constatări și reparații simple, verificarea și regenerarea acumulatorilor telefoanelor mobile și actualizări gratuite de software pentru telefoanele de ultimă generație aflate în garanție. În situația în care durata reparației depășește 10 zile, magazinele Germanos oferă gratuit, în limita stocului, telefoane mobile de „împrumut” pentru a asigura continuitatea comunicației pentru clienții săi. Rețeaua de service Germanos utilizează doar piese de schimb originale. Reparațiile complexe se efectuează în service-ul central Germanos, un centru modern cu tehnicieni la curent cu cele mai noi tehnologii în domeniu.

Acest serviciu completează gama de serivicii oferită de Germanos Telecom România: G-agenda plus – transferul conținutului multimedia dintr-un telefon mobil în altul, G-service tehnic, G-plata facturilor – pentru serviciile Cosmote și Romtelecom, G-creditare – posibilitatea achiziționării produselor în rate sau G-ticket – bilete la marile evenimente.

Germanos este specializat în comercializarea de produse și servicii de telefonie mobilă, precum și alte produse digitale sau asociate: telefoane fixe, camere foto și video, carduri de memorie, respectiv de servicii de telefonie mobilă, fixa și de internet de la Romtelecom.

6 thoughts on “Germanos ofera garantie pe viata la telefoane”

 1. Cum zicea cineva: “Ai garantie pe viata, da` nu mai mult de 50 de ani!” 😀
  E un lucru bun, dar ei mizeaza pe faptul ca sunt prea putini cei care tin un telefon mai mult de 2-3 ani. Si dupa cum spune si comunicatul garantia se acorda doar primului beneficiar asa ca daca-ti vinzi telefonul, garantia nu e transmisibila.

 2. Oricum, asta e o treaba relativa. Mai mult de 3 ani nu prea tine un telefon…A apus vremea cand tinea un NOKIA 7 ani. Plus ca, cine e nebun sa tina un telefon atata timp? Tehnologia avanseaza prea rapid.

 3. Eu sunt pe cosmote din Ianuarie. Am abonament, si nu mi-am luat telefon de la ei desi imi dadeau si pe gratis. Acuma vreau sa imi fac modificare de abonament, sa merg cu o treapta mai sus pentru ca la pretul respectiv mi se pare ca sunt suficient minute in retea si nationale (COSMOTE FULL OPTION 110); Acuma depinde de la caz la caz de preferintele fiecaruia.

  Am renuntat la Orange pentru ca din pct meu de vedere sunt neseriosi, si nu stiu sa se justifice … tocmai de aceea am renuntat la ei. (In ceea ce priveste ceilalti operatori de telefonie mobila .. ei bine te duci si tu unde stii ca ai prieteni “in retea”, pt ca si Vodafone nu e mai prejos)

 4. salut

  dupa cum am scris in comunicat, Germanos va asigura reparațiile pe toată durata utilizării de către beneficiar a telefonului mobil, prin înlocuire de piese sau chiar înlocuire totală cu un model identic sau cu caracteristici similare, în situația în care modelul respectiv a fost scos din fabricatie.
  deci, garantia va fi oferita numai la “unele” telefoane: alea cumparate 🙂
  sanatate!

 5. Garantie pe naiba. Telefonului meu de 14oo ron (Samsung F480) cumparat acum 6 luni de la germanos i s-a stricat in luna februarie (nu ianuarie :D)receptorul. Dupa ce a fost tinut o luna pentru service, mi s-a returnat nereparat si cu garantia anulata pe motivul ca a luat contact cu lichidul. Ori telefonul asta nu a vazut nici macar un strop de ploaie !!!
  Nu stiu daca OPCul va face ceva pentru a ma ajuta , asa ca m-am decis sa imi consum 30 de minute din timpul meu ca sa las acest comentariu pe cat mai multe pagini de net posibile in scopul de a va preveni asupra neseriozitatii de care Germanos da dovada.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading