Cât costă lansarea unui magazin online?

Cât costă lansarea unui magazin online?

A fost una din intrebarile adresate lui Ionut Oprea si lui Mihai Dragan la Digital Marketing Forum in sala unde se tinea “Povesti online de succes”.

Nimeni nu poate sa dea un rezultat fix la o problema cu atatea variabile, dar raspunsurile lor au fost “cam 10.000 Euro, mai mult sau mai putin…”. Asta cu tot cu comisionul agentiei.

In timp ce Mihai a dat exemplu Sono.ro si promovarea printr-un joc online pe bloguri, Ionut a spus de Ebu.ro si lansarea magazinului folosind puterea blog20, campanii la care am participat si eu. Cat succes au avut? Sa spunem doar ca furnizorii n-au putut tine pasul cu comenzile ebu. Se pune ca poveste de succes?:)

Vreau doar să spun că-mi place să lucrez cu Standout si MBDragan, niște profesioniști ieftini accesibili într-o lume de șacali.

2 thoughts on “Cât costă lansarea unui magazin online?”

  1. Salut, Laurentiu. Eu prefer singagma “profesionisti cu preturi accesibile”, ca profesionisti ieftini suna a fix opusul 🙂

    Da, MBDragan e o agentie cu mare potential pe zona de creatie si dezvoltare, noi incercam la STANDOUT sa schimbam modul in care se deruleaza activitatile de marketing online. Am lucrat cu MBDragan ca furnizor pe creatie, si probabil o sa mai lucram.

    Acum, la intrebarea ta stii si tu ca nu exista un raspuns standardizat. Preturi standard sunt doar pentru solutii standard, insa nimeni nu e firma standard care vinde produse standard, sunt diferente in obiective, si caracteristici individuale pentru fiecare firma si produs.

    Asa ca de la varianta gratuita la cea mai scumpa sunt multe multe variante intermediare, si pentru fiecare firma noua mai trebuie creata una:)

    Da, si cred ca sunt produse pentru care inceperea unui magazin online ar putea fi gratuit, cel putin pentru inceput. Insa cu cat activitatea care trebuie derulata e mai complexa, probabil cresc si costurile.

Comments are closed.