Bucuresti si Digital Marketing Forum

-Sunt un fan al prezentarilor facute de Bogdana Butnar, nu ma gandeam ca o sa ajung s-o vad live atat de rapid. M-as duce la prezentarile ei chiar daca ar vorbi de Mos Craciun si Iepurasul de Paste.

 

– Mi-a mai placut abordarea lui Mihai Pricope.

-Am pierdut prezentarea lui Noro pentru ca-mi faceam datoria in sala in care era Ionut Oprea / Clickio. Of, ce frumos aratau bannerele Ebu cu numele meu si al lui Visurat proiectate in fata salii, n-am apucat sa fac poze :(.

-E chiar greu sa fii blogger, trebuie sa fii cu capul in 5 locuri, la cei care prezinta, la cei de langa tine, la laptop, aparat foto si la “sunt obosit, imi e un somn de mor, sunt cu toate astea in mana si nu mai am unde sa pun cafeaua pe care mi-a adus-o Denisuca!”.

-N-am apucat sa fac cunostinta cu Pyuric, nici cu Anca Nelersa de la MBDragan, nici cu Chinezu. De aceasta data a lipsit alt membru al cartelului: Arhi. Am fost tot pe fuga si n-am putut sa socializez cu toata lumea. Cine mai stie cati…

-Informatie pentru carcotasi, cand organizeaza Manafu, se umple sala de nu se gasesc scaune pentru toata lumea.

– M-a plictisit la culme o prezentare facuta de o tanti de la o agentie. Nu am inteles cum poate sa vina in fata unor oameni din internet si sa-i plictiseasca cu filmulete de pe youtube vechi de cativa ani. Nu spun despre cine e vorba, poate-mi pica niste publicitate 🙂

– Overall, prezentatorii romani au vorbit despre trecut, cei straini despre viitor.

– La Hello Hotels mi-a placut ca-ti poti incalzi camera foarte rapid, sa nu tremuri cand iesi de sub dus. Podeaua incalzita a fost un bonus. Overall un hotel mai mult decat ok. Usile de la dus si de la WC sunt transparente, bine pentru unii, mai nasol pentru pudici 🙂

– Bucuresti e cel mai de kkt oras in care am pus pana acum piciorul. Mi-au trebuit doar 3 zile ca sa-mi dau seama. Despre Bucuresti vorbim in alt articol.

Dintre cei cu care mi-am petrecut timpul acolo: Dragos Radulescu (caruia se pare ca i-a intrat ceva in cap :P), Raluca Hritcu, Vali Petcu, Sebi, Denisuca, Dan si Oana (Nu ma plictisi! De ce?!), Gicu si Nistor.

Cateva poze. O sa apara si ceva videos dupa ce sunt procesate.

Orice altceva despre care n-am scris, ori nu s-a intamplat, ori e strict secret 🙂

7 thoughts on “Bucuresti si Digital Marketing Forum”

 1. Din tot ce ai scris aici, cel mai mult imi place: “Bucuresti e cel mai de kkt oras in care am pus pana acum piciorul.”
  Ai pus punctul pe i. Astept si detalii, de ce ai ajuns la concluzia asta 🙂

 2. Subscriu vis-a-vis de Bucale !
  Ce ai uitat sa spui si cit de fudul e Miticu’ fatza de noi “provincialii”.
  Nu o fi Oradea ca Parisu’ , da o prefer de 10.000 de ori mai mult decit kkpitala.
  Mai povesteste-nu ” oarice'” de la meeting , ” shi stim shi noi , shi nu morim prosti “.
  Salve !

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading