Blogmeet si Schimb de Carti – Duminica 8 Martie

Duminică, 8 martie, începând cu orele 15 vă așteptăm în Kings Club la o nouă ediție Schimb de Cărți Oradea.

Pentru că oricum suntem foarte mulți bloggeri la fiecare întalnire, hai să fie și Blogmeet.

Teme: Cum ridicăm blegosfera orădeană? Care sunt bloggerii dedicați din Oradea? Cum atragem advertiserii locali? Care e cea mai bună bere?

Dați mai departe, să vină lumea! Vreau să sune telefonul, am spus!

8 thoughts on “Blogmeet si Schimb de Carti – Duminica 8 Martie”

 1. Aș fi vrut să termin de citit pînă duminică cartea “Conversații libere. Despre cum reușesc blogurile să schimbe comunicarea dintre companii și clienți.” (cu subiecte precum: Blogging greșit, blogging reușit, blogurile și culturile naționale, blogging în momente de criză, era conversațională), astfel încît să amintesc despre ea la întîlnire.

  Cum însă îmi notez citate (și mai povestesc oamenilor ce poate să facă bloggingul), nu am trecut de prima jumătate și aș vrea, totuși, să scriu un articol consistent despre această carte.

  În afară de cartea “New Media”, scrisă de o autoare din România, aceasta e a doua carte în românește (tradusă, unul din cei doi autori e un megablogger, cu 3,5 milioane de vizitatori pe an) pe care o știu care tratează, consistent, chestiunea bloggingului.

  Intenționez să aduc cu mine cele două cărți.

  Dar ne-am putea propune ca la întîlnirea de luna viitoare să discutăm despre această carte.

  Iată un citat, pentru a vă trezi apetitul:

  “Oamenii îi percep pe cei din PR ca fiind cei care le blochează accesul la adevăr, cei care îi învață pe reprezentanții companiilor cum să manipuleze și să învârtă mesajele în jurul realității, în avantajul companiei și în dezavantajul dreptului public la informare corectă.

  Bloggerii se bucură de o reputație exact opusă acesteia. Ei scriu în cel mai simplu limbaj, atât de autentic, încât unele posturi par a avea mare nevoie de un pic de îngrijire. Ei sunt mereu înclinați spre a spune lucrurilor pe nume, chiar dacă ‘lucrurile’ nu sunt tocmai flatante pentru companiilr pe care le reprezintă. În timp ce loialitatea celor din PR este față de clientul lor, loialitatea bloggerului este față de publicul larg.” (132)

  Desigur, dacă bloggerii orădeni (sau din alt oraș din România) au o astfel de reputație este un alt subiect…

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading