Toti care suna la EuropaFM sunt retardati?

De cand ne-am trezit ascultam EuropaFM. In aceste 3 ore, realizatorii au incercat sa desfasoare dialoguri pe diferite teme cu ascultatorii care sunau. Le explicau cat se poate de clar ca pentru concursul “Sunetul Secret” sa sune in momentul cand se anunta, nu oricand. ABSOLUT TOTI sunau sa dea raspunsuri la un concurs care nu se desfasura la ora respectiva.

Chestia asta se intampla de 2 saptamani, indiferent de ora! Toti vor sa participe la concurs si tuturor li se spune in direct ca NU SE DESFASOARA CONCURSUL dar ei suna in continuare pentru aceeasi chestie! Eu am inceput sa fac cu nervii, oare nervii realizatorilor cum sunt?

Intr-o emisiune despre animale:

-Buna ziua, sunteti in direct, cu cine discutam si de unde?
-Buna, sunt in direct? Pentru concurs, cred ca este vorba de o pompa…
-Nu, nu este o pompa, pentru “Sunetul secret” sunati dupa ora 14 in momentul cand anuntam concursul…

-Buna ziua, sunteti in direct! Cu cine vorbim?
-Este vorba de un aspirator care aspira…
-Nu nu nu! Nu suntem la “Sunetul secret”, sunati dupa ora 2 in momentul cand anuntam concursul.

-Buna ziua, sunteti in direct!
-Buna ziua, eu cred ca este vorba despre un ambalaj…
-!!!!!!

Cum le explici unor oligofreni ca nu-i bine sa bage caca in gura? Au vorbit atat de mult la telefon de li s-au iradiat neuronii?
Democratia prosteste, am vrut un televizor si-un telefon in fiecare casa…
Sunt care au sunat de doua ori pentru porcaria asta, hai sa-i facem manageri, au vointa de fier!

,

14 Responses to Toti care suna la EuropaFM sunt retardati?

 1. batz 15/02/2009 at 3:02 pm #

  eu cred k era bascalie……..poate niste copii aveau chef de misto;))

 2. Oradeanul 15/02/2009 at 3:05 pm #

  Timp de 2 saptamani? Si sa mai prinda si legatura tot timpul?:)

 3. redi 15/02/2009 at 5:04 pm #

  Eu zic ca vina e si de partea EuropaFM. Atrag ascultatorii cu banii din concursuri. Nu-i intereseaza calitatea, ci cantitatea, iar atunci trebuie sa-ti asumi clientela. Ceea ce nu realizeaza ei, e faptul ca dintre cei care ar fi sunat si ar fi contribuit la emisiune, au renuntat din cauza liniilor ocupate… de jucatorii sportului national… “bani fara de munca”.

 4. dAImon 15/02/2009 at 6:29 pm #

  EuropaFM are probabil scaderi ale audientei, ca oricare dintre celelalte posturi de radio. Asa ca au pus de concurs si au avut grija ca sunetul 3 sa fie al dracu’ de greu de ghicit. Pe masura ce oamenii se infierbanta, audienta postului merge through the roof.

  Realizatorii emisiunilor tac si inghit, ce dracu sa faca?

  Oricum, pentru mine postul asta si-a pierdut credibilitatea demult.

 5. Oradeanul 15/02/2009 at 6:35 pm #

  Nu zic ca nu fac audienta dar daca ii freaca la creier pe aia care erau fideli, ce rezolva?
  Pleaca aia fideli si pleaca si astia noi cand se termina concursurile.

 6. DjLoVe 15/02/2009 at 6:37 pm #

  Din contra EuropaFM nu au scaderi de audienta ii pe primele locuri numa ca toata faza cu sunetele a fost de la kissfm ei cand au lansatun concurs tot asa cu sunete de acolo li se trage + ca si radio zuzu incepe sa piarda din audienta, iar cu sunetul secret la EuropaFM ii o smecherie mare si aici sa sune lumea cat de multa si bine inteles pontul ii o suma mare, din cate stiu depaseste 10.000 de euro :) iti dai seama ce razboi ii pe banii aia :D

 7. lilisor 15/02/2009 at 10:10 pm #

  Azi era de 8000 de euro potul. E criza, cine nu si-ar dori 8000 de euro dand un telefon :d

 8. Mircea Popescu 16/02/2009 at 1:32 am #

  Ar fi interesant de numarat cati dintre ei sunau pentru un concurs ce se desfasurase cu saptamani in urma, pe principiul nu le spune bancuri martea ca periclitezi slujba duminica.

 9. Mossad 16/02/2009 at 4:35 am #

  De acord , EuropaFM e de cacat … altceva ? . Care radio nu face magarii de-si atrage ascultatorii cu jocuri si concursuri de kkt ? . C`mon … este Rromania .

 10. Concursuri 16/02/2009 at 7:20 am #

  … si deja dupa atatea reporturi ca la 6/49 cautarile pe google dupa “sunetul secret” au devenit la fel de cautare ca cele legate de femei goale… mai e un pas pana sa prinda cineva ideea si sa faca seo-spam…

 11. Florin 16/02/2009 at 9:40 am #

  E “phoame de bani”. Unii suna in disperare, am auzit si eu, iar altii suna si spun aceleasi idiotenii pe care le-au spus si altii. Cum poti sa suni pentru un concurs crezand, in mintea ta ingusta, ca raspunsul e corect, fara sa te uiti peste cele gresite ? Ma rog. Oricum, eu m-am amuzat ieri cand deja tipu` de la radio avea o voce criminala cand a repetat a patra oara ca pentru concurs trebuie sa sune mai tarziu.

 12. koma 16/02/2009 at 10:47 am #

  cred ca este un submersibil rusesc surprins la adancimea de 2525m in viziunea unui urs polar plictisit care trage cu urechea in calota glaciara.

 13. Tufanu Mirela 15/03/2009 at 11:14 am #

  Da..cred ca erau niste copii..si faceau misto.