Toti care suna la EuropaFM sunt retardati?

De cand ne-am trezit ascultam EuropaFM. In aceste 3 ore, realizatorii au incercat sa desfasoare dialoguri pe diferite teme cu ascultatorii care sunau. Le explicau cat se poate de clar ca pentru concursul “Sunetul Secret” sa sune in momentul cand se anunta, nu oricand. ABSOLUT TOTI sunau sa dea raspunsuri la un concurs care nu se desfasura la ora respectiva.

Chestia asta se intampla de 2 saptamani, indiferent de ora! Toti vor sa participe la concurs si tuturor li se spune in direct ca NU SE DESFASOARA CONCURSUL dar ei suna in continuare pentru aceeasi chestie! Eu am inceput sa fac cu nervii, oare nervii realizatorilor cum sunt?

Intr-o emisiune despre animale:

-Buna ziua, sunteti in direct, cu cine discutam si de unde?
-Buna, sunt in direct? Pentru concurs, cred ca este vorba de o pompa…
-Nu, nu este o pompa, pentru “Sunetul secret” sunati dupa ora 14 in momentul cand anuntam concursul…

-Buna ziua, sunteti in direct! Cu cine vorbim?
-Este vorba de un aspirator care aspira…
-Nu nu nu! Nu suntem la “Sunetul secret”, sunati dupa ora 2 in momentul cand anuntam concursul.

-Buna ziua, sunteti in direct!
-Buna ziua, eu cred ca este vorba despre un ambalaj…
-!!!!!!

Cum le explici unor oligofreni ca nu-i bine sa bage caca in gura? Au vorbit atat de mult la telefon de li s-au iradiat neuronii?
Democratia prosteste, am vrut un televizor si-un telefon in fiecare casa…
Sunt care au sunat de doua ori pentru porcaria asta, hai sa-i facem manageri, au vointa de fier!

13 thoughts on “Toti care suna la EuropaFM sunt retardati?”

 1. Eu zic ca vina e si de partea EuropaFM. Atrag ascultatorii cu banii din concursuri. Nu-i intereseaza calitatea, ci cantitatea, iar atunci trebuie sa-ti asumi clientela. Ceea ce nu realizeaza ei, e faptul ca dintre cei care ar fi sunat si ar fi contribuit la emisiune, au renuntat din cauza liniilor ocupate… de jucatorii sportului national… “bani fara de munca”.

 2. EuropaFM are probabil scaderi ale audientei, ca oricare dintre celelalte posturi de radio. Asa ca au pus de concurs si au avut grija ca sunetul 3 sa fie al dracu’ de greu de ghicit. Pe masura ce oamenii se infierbanta, audienta postului merge through the roof.

  Realizatorii emisiunilor tac si inghit, ce dracu sa faca?

  Oricum, pentru mine postul asta si-a pierdut credibilitatea demult.

 3. Nu zic ca nu fac audienta dar daca ii freaca la creier pe aia care erau fideli, ce rezolva?
  Pleaca aia fideli si pleaca si astia noi cand se termina concursurile.

 4. Din contra EuropaFM nu au scaderi de audienta ii pe primele locuri numa ca toata faza cu sunetele a fost de la kissfm ei cand au lansatun concurs tot asa cu sunete de acolo li se trage + ca si radio zuzu incepe sa piarda din audienta, iar cu sunetul secret la EuropaFM ii o smecherie mare si aici sa sune lumea cat de multa si bine inteles pontul ii o suma mare, din cate stiu depaseste 10.000 de euro 🙂 iti dai seama ce razboi ii pe banii aia 😀

 5. Ar fi interesant de numarat cati dintre ei sunau pentru un concurs ce se desfasurase cu saptamani in urma, pe principiul nu le spune bancuri martea ca periclitezi slujba duminica.

 6. De acord , EuropaFM e de cacat … altceva ? . Care radio nu face magarii de-si atrage ascultatorii cu jocuri si concursuri de kkt ? . C`mon … este Rromania .

 7. … si deja dupa atatea reporturi ca la 6/49 cautarile pe google dupa “sunetul secret” au devenit la fel de cautare ca cele legate de femei goale… mai e un pas pana sa prinda cineva ideea si sa faca seo-spam…

 8. E “phoame de bani”. Unii suna in disperare, am auzit si eu, iar altii suna si spun aceleasi idiotenii pe care le-au spus si altii. Cum poti sa suni pentru un concurs crezand, in mintea ta ingusta, ca raspunsul e corect, fara sa te uiti peste cele gresite ? Ma rog. Oricum, eu m-am amuzat ieri cand deja tipu` de la radio avea o voce criminala cand a repetat a patra oara ca pentru concurs trebuie sa sune mai tarziu.

 9. cred ca este un submersibil rusesc surprins la adancimea de 2525m in viziunea unui urs polar plictisit care trage cu urechea in calota glaciara.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading