S-au gasit vinovatii

Autoritatile au fost luate prin surprindere.

iarna oradea

De vina cica ar fi cartita. Aceasta va fi adusa la Balc in fata lui Tiriac si trasa la raspundere.

Mall-urile oradene se prabusesc.
Lotus se scufunda cativa centimetri in fiecare an pentru ca a fost construit pe un teren mlastinos. Tiago Mall va avea mai mult patinoar decat magazine si Oradea Plaza s-a prabusit.
Oradea Plaza prabusit

Ca de obicei, vinovati sunt fraierii care lucrau, “Nu aveau ce cauta acolo”. Tot timpul vor fi oamenii de jos vinovati ca doar aia toarna beton si depoziteaza materialele dupa capu` lor. Nu m-ar mira o concluzie “de vina e mortul, nu putea fi controlat, n-a vrut sa stranga surubul”.

A meritat economia la materiale!

Ca bonus: Cat de handicapata trebuie sa fie o jurnalista ca s-o intrebe pe sotia decedatului “Sigur e sotul dumneavoastra? Sunteti sigura ca nu va face o farsa? Va pare rau?”. Si daca-i spargi microfonul de cap zice ca ai ceva cu presa.

5 thoughts on “S-au gasit vinovatii”

  1. Saracul Phil (harciogul care si-a vazut umbra!). A spus el ca iarna va mai dura inca 6 saptamani. Si Mos Martin l-a aprobat si noi nu l-am crezut. Din cand in cand trebuie sa ascultam si de animale :d
    Apropo, utilajele de deszapezire circula mereu pe arterele principale dar nu mai fac fata..

  2. Las-o pe aia cu autoritatiel nepregatite. Si-au cam facut treaba pe arterele principale, dar avand in vedere ca si masina mea la jumate de ora dupa ce a fost curatata era plina de zapada…
    Mai mult de atat, vezi cati dintre soferi sunt pregatiti pentru iarna. Vreo 40% sa zicem; restul umbla cu anvelope de vara si tot ei sunt cu gura mare si dau vina pe autoritati.
    Iar cu mallul, asa e cand vrei sa construiesti ieftin si repede. Din pacate unii au de suferit.

Comments are closed.