Presaim-as si n-am cui

Piticu zice ca presa nu mai produce stiri. Cum nu? Uitati una aici: Becali a cumparat TVS Oradea.

Am muscat-o si eu. A fost si in Adevarul.

Presa mai produce vedete de carton gen Magda.

Daca asta nu ajungea pe bloguri, presa nu zicea nimic. Sa vedeti cum se vor cumpara maine la prima ora ziarele din Targoviste.

In other news: Am fost anuntat ca s-a produs ceva accident la Oradea Plaza. 3 raniti, 1 posibil mort. S-a prabusit o parte din cladire.  Presa oradeana n-are pe cine sa trimita la fata locului.

8 thoughts on “Presaim-as si n-am cui”

  1. La constructii din astea trebuie sa fie o “Ana” care sa fie “zidita”, altfel “mesterul Manole” nu s-ar mai numi “mesterul Manole”.

    Tradus: ce publicitate buna pentru Oradea Plaza…

  2. Am fost eu pe-acolo ca e la un bloc distanta de mine. Plin de politie, salvari. Partea dinspre tramvai e surpata pe jumatate (cea care avea lifturile exterioare). oamenii vorbeau acolo de un om mort si vreo 6-7 raniti. Altii ziceau ca 15 raniti. Politaii fac ordine and stuff (aka. urla la copii sa nu se mai urce pe gard ca sa faca poze cu mobilul).

  3. Cica a murit cineva si la constructia Lotus… cica a murit unul electrocutat la constructia Real… si inca cine stie cati s-au accidentat in constructii si se tace din gura 🙂

  4. Pai daca nu sunt suficienti martori se tace din gura. Crezi ca la 9/11 era ceva iesit din comun ?! Mai multi oameni mor de cancer anual in State dar lor nu le acorda nimeni atata atentie si nu li se acorda publicitate, dar atunci cand vad cativa zeci de mii de oameni ca se intampla ceva tragic atunci nu au cum sa taca, iar decedatii in urma cancerului sunt doar trecuti pe niste statistici uitate intr-un birou!!!

  5. Bihon sucks 🙂 Darrrr, au postat un filmulet si era ceva presa pe acolo. Ar mai fi multe de zis, dar la ce folos? Nimic nu mai poate fi schimbat.

  6. conform bihon incidentul a fost semnalat la 112 la ora 13:42. articolul a fost pus la 14:07. spre deosebire de bloguri, ziarele trebuie sa verifice informatiile.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading