Oradeanul 3.1 (Happy Birthday Oradeanul.com)

Nu e ziua mea, e ziua blogului. 3 vine de la “3 ani de cand ne citim si comentam”.

1 vine de la 1 an, timpul de cand nu mai lucrez decat pentru mine. Pentru aceasta nu pot sa multumesc decat cititorilor fideli si bloggerilor care mi-au devenit prieteni, o sa va simtiti “all warm and fuzzy” in interior 🙂

Trebuie sa-i urez un “La multi ani!” lui Marius Daniel care a implinit 35 de ani si care a venit cu tort, coincidenta? Marius Daniel e unul din oamenii speciali pe care n-am cum sa-i uit niciodata, nu conteaza pe ce continent va fi.

Mai trebuie sa multumesc oamenilor prin care e posibila aparitia mea in “Adevarul de Seara” pe pagina 16 (coperta spate), Sambata 7 Februarie.

tort happy birthday

Promit sa va spun ce-am invatat in acesti 3 ani intr-un articol viitor.

Trebuie sa recunosc si sa-mi asum o mare greseala pe care am repetat-o in acesti 3 ani: Mi-am neglijat cititorii, de multe ori nereusind sa prestez minimul articol zilnic. Sper sa ma plezneasca cineva de fiecare data cand voi mai gresi. Sufar de romanism, sunt lenes.

Blogul va trece iar prin niste modificari, nu re-branduire, doar aranjare. O sa dau cu banul ca sa vad daca-l mut sau nu pe server in Romania.

In rest… sa curga articolele si proiectele.

Inca odata un sincer VA MULTUMESC! As vrea sa va pot scoate pe toti la bere.

22 thoughts on “Oradeanul 3.1 (Happy Birthday Oradeanul.com)”

  1. La multi ani site-ule, cresti mare, multi unici in continuare, si zi-i la webmasteru tau ala lenes sa scrie pe tine de mai multe ori pe zi sa nu incepi sa produci pagube :)))

  2. Oradeanule nu rmane decat sa te felicit. Incearca si tu sa nu ne mai neglijezi, s-a facut? treci pe server de Romania.:) La multi ani oradeanul.com

  3. Ahaaa! Sunteti martori toti cei care ati citit articolul. Promit sa ma ocup eu de palma peste ceafa de fiecare data cand te culci pe o ureche. Si io ma tin de cuvant! 😀

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading