Maxim succes in Romania

Presimt ca 2parale va avea un mare succes din 2 motive:

1. “Din motive legate de fiscalitatea din Romania pentru a putea plati comisioanele catre afiliati 2Parale trebuie sa aibe un contract semnat cu ei.”

Adica nu e ca pe alte meleaguri, aici nu poti sa te inscrii si sa faci bani. Aici trebuie sa ne trimitem hartii intre noi si sa taiem copaci. Riscul e maxim, o hartie trebuie sa faca doua drumuri cu Posta Romana. Mai punem faptul ca multi fug de contracte tot din cauza fiscalitatii. Funcionarii publici sunt idioti si nu stiu cum sa-ti ia actele si banii.

2. MarketOnline se pregateste de faliment? Astia nu-si platesc furnizorii, de ce le-ar da bani celor care le fac reclama si le vand produsele?

—–

Practica cu schimbarea numelui firmei e foarte des intalnita in Romania. Falimentezi o firma, nu-ti platesti datoriile la stat, catre furnizori si angajati (ca doar n-ai bani) dar pornesti aceeasi chestie sub alt nume de SRL, firma inregistrata de obicei de o ruda.

La o anumita firma din Oradea care publica reviste porno, de gaming, PC IT&C, nu mai stiau angajatii cum se numeste firma la care lucreaza. *PAM s-a transformat in *Contact, *Contact a devenit *Contact Distribution care la randul sau a devenit *Kompact. Ordinea nu e precisa si e posibil sa fi omis cateva nume, v-am spus deja ca si angajatii erau confuzi. Va dati seama cate rude avea patronul?

La astea mai adaugam “nu platim angajatii cu lunile”, “nu platim DVD-urile din revista”, “nu platim tipografia”, “tragem tzepe la vama”, “bagam toti banii in imobiliare cu 2 luni inainte de criza pentru ca noi nu stim de ea”, “Dorel, fiul patronului si in acelasi timp redactorul sef la una din reviste e oligofren, nu intelegi nimic dintr-o pagina scrisa de el” si succesul e garantat.

Citate marca “Dorel”:

“Scopul acestui editorial online este evident, este un mic semnal din care, noi, mare masa a lumii sa distingem comercialul de ceea ce ne intereseaza cu adevarat. Pentru ca daca luam in vedere toate spam-urile care ne intra in casuta de e-mail atunci se poate crea un adevarat haos apropiat de apocalipsa”

“Este evident de ce: o informatie de la Boston la Budapesta ajunge in prezent in mai putin de 20 ms.”

Link si link. Ne-am dat afara corectorii si ne-am baut neuronii.

Dorel exista in fiecare dintre noi, cu acest articol exist si eu in Dorel.

De ce nu se vand revistele? De ce sunt ziaristii in criza? De ce vor ungurii Ardealul? De ce n-am si eu un hamster pe nume “Puffy”? – sunt intrebari la care nu vom putea da niciodata un raspuns satisfacator 🙂

Acest articol este un pamflet, Dorel este o persoana imaginara (daca nu cumva va prinde viata si va veni sa lase comentarii aici). Dedicat tuturor care mi-au fost colegi acolo in imaginatia mea, tuturor care cand au iesit pentru ultima data pe portile firmei au luat cu ei si calculatoarele de pe birouri ca sa-si recupereze macar o parte din banii pe care trebuiau sa-i ia, tuturor care inca mai au bani de luat de acolo.

5 thoughts on “Maxim succes in Romania”

  1. Nu credeam ca o sa citesc vreodata o asemenea mizerie cu atat mai putin ca ea se va vrea a fi editorial. ( ma refer la primul link )

  2. haha.. imi pare ciudat desi nu e.. te mai poti astepta la ceva cand se tot intampla ce se intampla??? eu cred ca nu!

  3. ahahahahahaha… aprob pe nea “radu” […] e cel mai dezastru articol pe care l-am citit vreodata. Nu are nici un sens. :))

Comments are closed.