Ghiciti blogul religios

In Oradea avem un blog religios. Ghici blogul!

1. Oh Doamne mare e gradina Domnului dar multi au sarit gardul. Si nu zic ca mie mi-ar place sa fac vanzare de produse (cum face Amway) dar asta nu inseamna ca nu sunt buni, sunt alte firme de multilevel cu un plan de compensare mult mai puternic bazat pe francize dar asta e partea a doua.

2. Iar in al doilea rand, cum naiba poate sa intrebe cineva asa ceva pe un forum? Doamne fereste si pazeste. Atat de departe poate ajunge prostia?

3. Corect? Daca vaccinul va fi bun iar unele fetite vor ajunge sa faca cancer (Doamne fereste) va veti da pumni in cap ca nu i-at dat vaccinul la timp.

4. Cum sa fii asa de disperat la varsta asta? Nici unul de 14 ani nu e asa. Doamne fereste. Rar gasim asa ceva. Oricum raspundeti-mi la intrebare daca va rog. De la ce se ajunge la disperare? Se satura de aceeasi gaura? N-au avut decat o femeie in viata? Dati voi raspunsul ca sa nu fiu eu rau.

Bonus.  S-a inscris la roblogfest la urmatoarele categorii: blog personal, blog de divertisment, blog de muzica, blog de sport, cel mai popular blog, blog despre politica.

Acest blogger e cel mai popular de la el din parohie, scrie despre catelul lui, spune bancuri,  joaca la teatru si la loto, compune muzica, e campion la sah, sare cu parasuta si are timp de facut analize politice. Astea doar in timpul liber. In timpul serviciului taie poze pe langa watermark ca sa nu se vada de unde le-a tirat, face copy /paste si isi insuseste articolele si ideile. 

Propun o categorie noua la Roblogfest: Spam Blog sau Spam site pe WordPress

,

8 Responses to Ghiciti blogul religios

 1. Ovidiu 13/02/2009 at 1:56 pm #

  I se mai spune HeHeHe…te rog frumos…

 2. lilisor 13/02/2009 at 2:25 pm #

  Dupa descrierea de mai jos, as putea nominaliza cel putin 10. Ai uitat sa spui ca ii place sa spioneze :D

 3. Lucian 13/02/2009 at 2:30 pm #

  Facem cheta pentru un webcam ca sa se poata inscrie si la Blog Foto?

 4. koma 13/02/2009 at 2:32 pm #

  chit ca in cea mai mare parte se impart intre ipocriti sau complet naivi, ii prefer pe astia cu doamne doamne decat cu pwla mea/calului, mortii si ranitii m4ti, care la fel acompaniaza niste opinii de 2 lei, ori redundante, ori inexplicabile sub nici o logica.

 5. Florin 13/02/2009 at 2:58 pm #

  Hai zi-ne tu. M-ai facut curios sa vad ce se mai intampla in materie de bloguri in Bihorul meu natal. :-P
  Oare in minunatul oras Alesd exista bloggeri? :-P

 6. Perti 13/02/2009 at 6:42 pm #

  Da, stiu… imi asum greseala! :D

 7. Designerul 16/02/2009 at 10:29 am #

  Io zic ca e He He He furaciosul care roade osul, fostul mei cel mai bun prieten de care nu stiam, in inconstienta mea nesimtita. hehehe