Crezi ca numai la noi se poate?

O femeie din Piatra Neamț care a ajuns, luni seară, la Unitatea de Primire a Urgențelor din Spitalul Județean Neamț, acuzând dureri intercostale, a murit la câteva ore după ce a fost trimisă acasă, refuzându-i-se internarea. Mediafax

sau

O femeie de 71 de ani a murit după ce a fost purtată de la un spital la altul timp de două zile și apoi a fost trimisă acasă. Adevarul

Dupa aparitia acestor cazuri in presa scrisa, multi au inceput sa zica de “ca la noi la nimeni” sau “vezi ca in Vest nu se intampla asa ceva”. Ei bine, aceste persoane se insala.

O fetita de 4 ani din Budapesta era sa moara din cauza unei tumori pe creier (mai exact in lobul frontal). Fetita a fost dusa la doua spitale – bineinteles ca nici unul dintre specialistii consultati n-au fost in stare sa nimereasca problema. Pana la urma – la insistentele mamei – fetita a fost examinata cu tomograf si operata de urgenta.

Unul dintre medicii implicati in incident sustine ca nu s-au manifestat simptome.

Purtatorul de cuvant a celuilalt spital a rezolvat treaba scurt: daca mama simte ca fetita sa n-a fost tratata cum trebuie, n-are decat sa i se adreseze Colegiului…

Vedeti? Se poate si la ei…

(scris de The Fan)

4 thoughts on “Crezi ca numai la noi se poate?”

 1. Cred ca totusi accentul este pe “era sa moara”
  si nu pe: Spitalul Roman = Macelarie de oameni!!! Totusi in Vest sunt niste conditii si poate ERA cineva care la insistenta mamei a avut buna vointa macar so asculte chiar daca, pt bani! Dar mai nou la noi nici cu banii nu rezolvi nimic! Motiv ?! “Acesti bani nu sunt suficienti nici macar pt o cravata” si era vorba de 200 de euro salarul unui muncitor necalificat pe luna 😐 Iti asa ca degeaba despicam firul in patru se poate dar Sistemul Monetar si nivelul de trai motivatia oamenilor si mentalitatea face diferenta.

 2. Scuza-ma , n-am inteles ???
  Adica daca e si la ei , devine normala chestia ???
  @ The Fan – nu ma dezamagi , te rog !
  Doar nu esti si tu din categoria celor care gindesc : sa moare capra vecinului .
  sau: ce te iei de mine , si altii au facut.
  Nu stiu , si nici nu vreau sa stiu cum se simte rudenia unuia purtat asa .
  Stiu doar o chestie : dupa o perioada in care tratez personalul medical cu respectul cuvenit ( ca doar au o gramada de scoala la activ ), daca vad ca-i doare-n koor ( la figurativ ) , trec la fapte si fac asa sa-i doara si la propriu .
  Adevarul ca sint citiva doctori in ROmanela , care au niste aere de parca ar fi cel putin descendenti din Zeus .
  Unii chiar ar trebui coboriti din ” inaltele sfere ” in care se cred ( cu 2 bucati in bot , un shut in koor , si-un scuipat in fatza ).

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading