ANL versus casa lui D-Zeu…

Citesc pe Bihon:

Ca urmare a revendicărilor unor imobile, numărul total al cererilor de repartizare a locuințelor ANL depuse la Primăria Oradea s-a ridicat la 142, dar, municipalitatea a reușit să onoreze doar 20 de solicitări.

Citesc tot pe Bihon:
Rezultatul este că la nivel național vor fi construite 806 biserici […] Din cele 806 biserici, 83 vor fi construite în Olt, 58 în Suceava, 51 în Cluj și Timiș, 37 de biserici în Sălaj, 36 în Maramureș, 34 în București și câte 33 de biserici în Bacău și Bihor.
Mi se pare mie, sau e ceva in neregula p’aici?

7 thoughts on “ANL versus casa lui D-Zeu…”

 1. Nu ti se pare numa… e chiar foarte suspect.
  SI totusi consider o blasfemie sa spui bisericilor “Casa Lui D’zeu”… nu cred ca ar locui intr-o cladire facuta din bani cersiti adunati de la oameni, acestia fiind obligati sa dea. E inadmisibil.

 2. Ma uit acum cateva zile la stiri pe TVS. Ce vad? Adunatura de parlamentari de Bihor care cer bani pt judet. Stiti pentru ce au cerut bani? pentru biserici. da toti, nu unu. N-am auzit sa ceara bani pentru scoli, drumuri, etc.

  A fost si mai amuzant cand stirea urmatoare a prezentat situatia soselei de centura din Iosia plina cu cratere si lipsa banilor pentru reparatia soselei.

  Noi ne rupem masinile in gropi iar astia vor biserici.

  Faina treaba.

 3. dar, omule, e absolut normal! cand oamenii stau ca oile si lasa guvernul sa construiasca biserici in loc de scoli, isi merita soarta. si oamenii ar trebui sa stie ce le trebuieste, nu doar sa astepte deciziile de la centru.

  asta, bineinteles, nu ma impiedica sa-mi bag toata pula in inima celor care au transat bugetul astfel.

 4. lol !!! incredibil ! Suceava e plina plina de biserici… intre 5 blocuri am 3 biserici …noroc ca s-a facut un bloc in spatele blocului meu si n-am parte de slujbe si alte tampenii…

 5. pai cum credeti ca a supravietuit institutia bisericii atat amar de timp??? printre altele. simplu. prin imobiliare. vedeti care pe unde puteti cat pamant detine Biserica romano/catolica si cea ortodoxa, adica cele mai tari, la o adica. si mai ales acum, cand s-a spart conducte cu noi culte, iar biserica ortodoxa tb sa/si mentina enoriasii, ca altfel se reconvertesc, care pe unde se afecteaza mai mult…

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading