Tiago Mall Oradea va avea patinoar

Tiago Mall Oradea va avea patinoar interior deschis pe toata perioada anului.

„Spatiul este inchiriat in Tiago Oradea in proportie de 50-55%. Vestea adaugarii unui patinoar la conceptul inital va fi atractiva si pentru retailerii noi. Largirea zonei de entertainment (cu optiuni dezvoltate in premiera in provincie: patinoar interior deschis pe tot parcursul anului si cinema 3D) va genera un trafic important in mall.” (Marius BARBU- Retail Development Director Mivan)

Valoarea mall-ului creste cu 10%. Tiago Oradea așteaptă din toamna 2009 peste 15.000 de vizitatori zilnic. Acestora li se vor oferi noi opțiuni de divertisment constând în patinoar și cinema 3D, peste 150 de magazine unde să poată face shopping, să ia masa, să se relaxeze și distreze. 

Vizitatorii vor avea la dispoziție mai mult de 1.000 de locuri de parcare supraterane, permițând un acces facil.
tiago mall oradea

14 thoughts on “Tiago Mall Oradea va avea patinoar”

 1. ma… nu ti-a zis ca restul de 50% din firme au renuntat la contracte pentru ca e prea scump, crezi ca spatiul cu patinoar e scos asa ca au ei loc mai mult decat au crezut ?
  hai faiv!

 2. Interesant ca in perioada de criza se dezvolta supermagazinele.
  La Timisoara se dubleaza Iulius Mall, care si asa este enorm. Constructia e in plina desfasurare, practic mai adauga o anexa tot atat de mare…

 3. Cineva din marketing-ul mall-ului a fumat ceva când a făcut calculele… 15.000 de capete de vizitator = 7% din populaÈ›ia Oradiei. Dacă eventual construiesc È™i corturi pe lângă poate iese ecuaÈ›ia.

 4. YES!!!! Voi fi REGELE patinoarului TOT ANUL!!! :D:D:D:D

  glumeam… o sa imi placa si mie ca o sa fie un loc permanent unde voi putea practica sportul meu preferat :D.

  In plus cinema 3d! Uimitor… cred ca nu o data il voi vizita! 😀

 5. Fain. .si eu vreau! 😀 si nea Tudor Galos eu cred ca vor avea prezente tot mai multe. Foarte multa lume pleaca din cluj, timisoara si din alte parti ale ungariei sa faca cumparaturi in orase mai mici, rezultatul: pret sensibil mai mic decat in cele mari, multi vor migra in zona asta chiar si prin simplul fapt ca, chiriile costa mai putin(nu ca 400-450 euro in cluj in periferie), piata imobiliarelor e sensibil mai ieftina (din nou nu ca 140.000 de euro cat costa o cutie de apartament in cluj in periferie si altele),facultatea costa mai putin, etc. sunt sanse sa aibe asa multi vizitatori, chiar si prin faptul de entertainement vor castiga din concurenta, si se stie, concurenta duce mereu la ieftiniri… 😀

 6. E prea departe de oras, deci slabe sanse sa il intreaca pe Lotus. In plus, nici nu exista tramvai care sa te duca in directia aia. Daca toti cei 14.000 de vizitatori vor veni doar cu masinile, va fi bataie mare pe locuri de parcare.

 7. Catwomen, daca nu crezi, informeaza-te! eu am vazut si m-am speriat. Unii afirma ca: “Clujul e mai scump ca Bucurestiul”, desi aici am dubii.
  Sa nu mai zic faptul ca din cand in cand primesc mass-uri cu anunturi de dat in chirie (I hate them!) si am vazut si eu si vorbesc din cunostinta de cauza.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading