Of, tehnologia asta… (anunt important)

In urma cu cateva zile a crapat serverul pe care tineam pozele si nici hardul meu extern de 500GB nu se tine prea bine, incepe sa piarda date.

Azi sau maine se schimba serverul pe care e Oradeanul (si alte cateva site-uri) tot din cauza unor probleme tehnice. Nu va alarmati, nu plec nicaieri.

Recomand tuturor folosirea OpenDNS: 208.67.222.222 – 208.67.220.220 . Va zice Arhi cum 🙂

Imi da careva vreo 200GB temporar pentru backups?

Urmeaza sa renunt si sa retrag oferta de gazduire gratuita de care beneficiau pana acum cativa multi oameni. E criza si chestia asta imi creeaza o gaura in buget. Cel mai mult ma deranjeaza ignoranta, oamenii nu stiu si nu vor sa-si faca update la scripturi, nu vor sa-si faca backup dar stiu sa urle rapid daca ceva crapa. Timpul meu valoreaza prea mult, nu mai pot sa fac pe gratis backups, debugging, bla. Imi pare rau.

Din februarie voi percepe o taxa de 10$ / luna per cont. Celor care nu vor le pot recomanda un partener.

Sysadminii n-au deloc vacanta, ca e sarbatoare, revelion, paste, craciun.

4 thoughts on “Of, tehnologia asta… (anunt important)”

  1. ‘neata ca te-ai trezit din vis. Nu stii ca oamenii doar asta stiu sa faca? Pacat ca nu stiu aprecia serviciul facut de tine in favorul lor. Nu mai meritanimeni nimic, nici un servici pe gratis. Daca le-ai cere ceva, cu siguranta nu te vor servi asa repede precum i-ai ajutat tu.

  2. Tarif de criza ?:))
    Asa e lumea in general, daca e pe gratis urla ca din gura de sarpe cand nu merge ceva. De aceea prefer sa imi tin blogul pe server platit astfel ca atunci cand apare o problema si trimit un ticket imi raspund in 10 minute sau maxim 2 ore (chiar daca timpul de raspuns cica e de 24 H)

Comments are closed.