14 thoughts on “Street Fighter 4”

 1. Si eu jucam de dimineata pana seara si pe jocuri mecanice si pe super nintendo. Mario, Cadillacs and Dinosaurs si Street Fighter sunt cele pe care le mai tin minte. Ii ajutam si pe altii sa treaca la nivelul urmator. 🙂 M-a si batut maica-mea ca stateam prea mult si ma jucam jocuri. Seara veneam acasa si miroseam groaznic a fum de tigara, ca jocurile erau intr-un jaf de bar unde fumau betivii toata ziua (unde e acum Raiffesen vis-a-vis de Colors)

  Acum am facut rost de ceva emulator (MAME) si am o gramada de joculete vechi de pe vremea aia 🙂 Mai bag din cand in cand.

 2. Am jucat arcade cand eram elev, dar cred ca am depasit faza respectiva 🙂 Totusi imi amintesc cu placere anumite titluri, acum imi vin in minte Mortal Kombat (ca tot zici de Street Fighter) Mario, Aladdin, Lost Vikings (trebuia si sa gandesti), si bineinteles Prince of Persia (1990). Simulator de masina – jucam ceva in 4 culori, F1 Grand Prix (alb-negru-cyan-magenta)

 3. arata super tare 😀
  Cam aceasi chestie cu upgrade la detalii 😀

  Ce vremuri … ce jocuri … si azi stai si te uiti la unele (prin emulatoare) si nu iti dai seama cum naiba faceam sfarsitul jocului … nu erau pe atunci SAVE-uri :))

 4. heii.. si eu am mame.. da-mi si mie jocul
  😀
  faca organizezi un concurs promit ca ii bat pe toti.. lol.. hai ca ma las batut.

  Ps: si dada.. stricam la monezi pe jocuri dinalea de imi venea rau.. cand ieseam nu mai aveam nici reflexe pentru a umbla :))

 5. apropo, ati uitat niste classice unu era captain comando si cele 3 sau 4 serii de double dragon.. mama ce placere era sa dai cu focul in CC si cu cotul in DD :))

 6. margeo Says:

  Si eu jucam de dimineata pana seara si pe jocuri mecanice si pe super nintendo. Mario, Cadillacs and Dinosaurs si Street Fighter sunt cele pe care le mai tin minte. Ii ajutam si pe altii sa treaca la nivelul urmator. 🙂 M-a si batut maica-mea ca stateam prea mult si ma jucam jocuri. Seara veneam acasa si miroseam groaznic a fum de tigara, ca jocurile erau intr-un jaf de bar unde fumau betivii toata ziua (unde e acum Raiffesen vis-a-vis de Colors)

  Acum am facut rost de ceva emulator (MAME) si am o gramada de joculete vechi de pe vremea aia 🙂 Mai bag din cand in cand.

  Frate cat de tare ai putut sa fii cu post-ul asta…am ras cu lacrimi…imi aduc aminte ca si eu am patit la fel…pierdeam ore intregi pe la baruri din astea ordinare care aveau jocuri mecanice si mi-o luam pe coaja de la mama …ehe ce vremuri…
  Cta representer!

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading