Scurte de 2 Ianuarie

1. Nimeni din Romania nu lucreaza inca. Nu pot sa comand ceva de pe net, magazinele nu sunt deschise, furnizorii nu lucreaza, coletele nu se trimit.  Banii nu-mi intra pe card. E interesant cum TOTI strainii lucreaza.

2. Vin vremuri grele pentru americani si nu numai, prezice un rus.

3. Am renuntat de mai bine de o saptamana la Firefox in favoarea Chrome. Imi e dor de pluginu` cu care faceam screenshots si de twitterfox. Motivele principale: performanta scazuta, 2GB RAM nu-mi mai ajung.

4. Am testat un VPS
de la un host francez. 30ms ping intre RDS si Franta.

5. Fac parte din clientii care testeaza gratuit varianta Beta a gazduirii pe platforma Windows pe care Hostgator o va lansa curand. Daca totul merge bine. Ruleaza Plesk.

19 thoughts on “Scurte de 2 Ianuarie”

 1. Si cum e platforma pe care o testezi ? Bug-uri ceva ? De ce Chrome ? Nu prea ma omor dupa el si Firefox-ul e ok pana acuma chiar daca a aparut virusul ala despre care se spune ca se instaleaza o data cu pluging-urile (am scris candva un articol)

 2. Laurentiu, te-au ales astia de cobai pentru hosting pe windows? 😛

  Adica nah, e misto sa faci beta-testing pentru hostgator, dar nu si pentru Microsoft. 🙂

 3. Si eu am fost virusat prin firefox am fost hijack vreo 3 domenii mi`au fost furate dar am rezolvat problema nu stiu ce vom face firefox ii pe duca papa resurse la greu si cand instalezi pluginuri iei si virusi ne ferim de ei pe net si ii luam asa bine prin firefox am luat ceva nashol in fine am rezolvat sper ca nimeni sa nu mai pateasca.

 4. @dani: Poate strainii din Romania. Eu sunt in Belgia, si ieri am fost la munca, la fel ca mai toata lumea.

  @Chrome: Nu imi place de loc. Sincer, daca ar trebui sa renunt la Firefox (si nu intentionez – aparent sunt printre fericitii carora FF nu le “mananca” mai mult de 800MB de RAM, desi am 20+ de taburi deschise si destul de multe plugin-uri instalate) atunci as alege Opera.

 5. As trece si eu la Chrome daca ar avea niste chestii cum ar fi:

  – live bookmarks
  – sa tina minte parolele
  – AdBlock+ (fara acest plugin nu incep sa navighez)

 6. Lau – cei cu locuri de munca normale, nu ma refer la cei care lucreaza in ture si in domenii care nu-si pot intrerupe activitatea, au liber in 1 si 2, si pentru ca urmeaza sambata si duminica, anul “de munca” incepe pe data de 5.

  si alte tari au liber, hai sa nu tot facem comparatiile “dincolo e altfel”. La mine la firma s-a lucrat si sambata si duminica pt ca a fost de lucru, dar eu am avut concediu.

 7. @Alex .. eu lucrez la tehnic, dar pe comercial .. in Romanica. Eu am inceput lucrul din 2. DAR, cei care lucreaza normal, la un loc de munca normal, in vest, sunt liberi pana in data de 5.

 8. Chrome il am si il folosesc ca default browser inca din primele zile de la lansare. Deasemenea este browser-ul favorit pentru cel mai rapid debugging cand lucrez cu Flex Builder.
  Tinand cont ca este inca versiunea Beta, sunt putine lucruri negative de comentat despre Chrome. Daca il folosesti o perioada mai indelungata si te obisnuiesti cu el, iti va fi foarte greu sa mai treci la altceva!

 9. Depinde de la caz la caz cu festivitatile anuale. Si e drept ca sunt tari care nu au asa multe zile libere, exact cum sunt tari care au mai multe zile libere.
  Mie firefox imi merge excelent… in schimb am baiuri mari cu internet explorer. da no.. asta este.

 10. ps: nu sunt de acord cu razboiaiele care vrand nevrand vin inevitabil(chiar si din cauza crizei financiare), dar cu siguranta procesul distrugerii face parte din reinoire si modernizare. de aici derivatii si deviatii

  argument la subiectul: ” vremuri grele pentru americani si nu numai “

Comments are closed.