24 thoughts on “Supa in paine”

 1. Chiar vorbeam zilele trecute cu o prietena, cum reincalzesc ei piureul de 2 zile & cum fac ei clatitele dimineata si ti le servesc seara. Gross. Dar, ma rog. Pofta buna! =)

 2. Asta cu ciorba de fasole in bol de paine am vazut-o (si degustat-o) acum vreo 2 ani la Busteni- este un local, se numeste Hanul Ancutei. A avut asa mult succes, incat mai multe restaurante au preluat ideea.

 3. yeah, another happy customer. la cati clienti le-am adus in ultimii 10 ani ar trebui sa-mi dedice un nume de mancare :). asa mai afla si strainii ce inseamna mancarea adevarata ardeleneasca[mostly hungarian cuisine].

  am mancat si la http://www.fantanitahaiducului.ro/ asa ceva dar era de fasole(aici e de vitel) si cam fara gust, semn ca forma nu e totul :).

 4. interesant.. ce fel de supa era?? eu am mancat la Busteni ( Prahova ) ciorba de fasole in bol de paine.. si chiar era super buna.. in fine…

  koma depinde si de bucataru care face supa/ciorba ..

 5. Haha,memories… de fiecare data cand vroiam sa mananc undeva in oras Cyrano era cu siguranta locul cel mai ok… ! sirop..cand mai dai pe acolo comanda asa: cartofi piure cu,tocanita de vita in sos de vin… pffff… abia astept sa vin acasA:))

  salutari oradeanule:)

 6. apropo georgika eu am dat cu noroi in ei pentru ca cele care servesc au un comportament de iti vine sa le plesnesti. Mancarea si ambientul este EXCELENT … pacat de sclavele maghiare de acolo fara pic de bun simt.

Comments are closed.