Scurte de marti

1. Designerul pune in imagine politica romaneasca

designerul basescu boc

2. Va trebui sa merg pe jos daca vreau sa-mi beau cafeaua. OTL e in greva, tramvaiele si autobuzele n-au iesit pe teren. Ma miram eu de ce pot sa dorm asa bine, n-am auzit niciun tramvai din cele care trec la 5 metri distanta de blocul unde locuiesc. Se pare ca in plina criza muncitorii de la OTL Oradea vor mariri de salariu.

Probabil cei mai devastati de greva OTL sunt pensionarii care n-au putut ajunge la piata in timp record. Nu au ocupat locurile din tramvai, la piata s-a stricat laptele, nu au prins primele barfe ale zilei iar puii au slabit de foame…

Valeleu! Sa vina Basescu sa-i duca cu Loganu`! Ce rost are ca avem tramvaie-limuzina de 2.7 mil euro bucata daca nu este cine sa le conduca?

3. Duminica vom fi impotriva razboaielor. Sunt tot asa, pasnic de obicei 🙂

7 thoughts on “Scurte de marti”

 1. Grevele astea mi se par foarte demodate… nu primesti osul de la stat, nu lucrezi. Ar trebui sa privatizeze si otl-ul; atunci vor vedea angajatii ce inseamna un loc de munca in sectorul privat: “nu-ti convine? pleaca!”

 2. Paradox grevele provin din sectorul privat …e ceva tipic capitalist.Sau stie cineva de greva in timpu lui ceao?Am un prieten la otl si imi zice ce se intimpla pe acolo…reduceri de personal,dar la un nivel care pericliteaza deja siguranta…ca nimeni nu sta sa adune orele necesare unei operatii efectuate …treaba tre facuta si gata…si nu conteaza cum.Adica nu asteptati calitate ..la noi cantitatea conteaza…

 3. A da si de 2,7 mil euro cite loganuri poti cumpara ?CE lungime ar avea tramvaiu logan?Calculati.Oau poate ma iuau in serios astia de la primarie…mai bine tac.

 4. legat d greva OTL :

  Ora 7…. mergi cu taxi-ul…ajungi in 30min (sa zicem)
  ……….mergi pe jos…ajungi in 20 …

  e greu fara tramvaie :-<

  noi care le contestam ca sunt vechi, najpa, etc…cata nevoie avem de ele 😐

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading