Sansa ta sa arati cat esti de blogger

Aveti o saptamana (pana in 20 Decembrie) ca sa va dovediti spiritul critic si creativitatea.

Totul pentru 3 premii totalizand 4500 LEI oferite de magazinul online ebu. Eu deja ma gandesc la un laptop nou si Lilisor la un aparat foto.

Ce trebuie sa faci:

1. Sa ai blog de peste 3 luni (minim page rank 1), pentru a ne fi mai usor sa evaluam constanta postarilor tale.
2. Analizeaza cu atentie site-ul ebu.ro si spune ce-ti place si ce nu, da-ti cu parerea cat mai original posibil in legatura cu facilitatile de cautare, de filtrare si comparare a produselor pe care le gasesti pe ebu.ro. Ai timp pana pe 20 decembrie sa scrii articolul si sa ne anunti.
3. Ca sa ne dam seama ca ai scris despre noi, adauga in postul tau cel putin un link catre ebu.ro si mentioneaza ca postul este scris pentru acest concurs.
4. Review-urile castigatoare vor fi anuntate pe 23 decembrie, pentru ca, daca ai castigat, in ajun de Craciun sa iti alegi deja cadoul dorit din magazinul ebu.ro
5. Alte conditii de participare nu sunt, dar trebuie mentionat ca apreciem creativitatea si originalitatea review-urilor, asadar oricine are sanse egale! (Toate detaliile pe blogul ebu)

Mie unu` mi se pare super usor sa-ti “pusti” cadoul de Craciun.

P.S: Aparatul foto Panasonic LS80 (aparat cu care am facut cunostinta in Timisoara, se descurca foarte bine si noaptea desi e mic) e super ieftin si aveti livrarea gratuita pentru comenzile de peste 100 lei.

Cum sunt un mare fan al cumparaturilor online ma bucur cand mai pot adauga un magazin in lista mea.

magazin online ebu

1 thought on “Sansa ta sa arati cat esti de blogger”

  1. God damn… Eu mi-am luat exact in 10.12.08 (a ajuns acasa in 12.12.08) un LS80 de pe emag. Acolo era 269 ron daca retin bine. Dupa ce am platit curierul, in total am platit 304 ron.
    Aparatul e mai mult decat ok. E varianta de buget. Raportul calitate-pret e imbatabil.

    Multumesc Siropel pentru recomandare !

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading