Pestera Romanesti si imprejurimi

In aceasta vara am vizitat multe locuri de bastina din Romania. De asemenea am vizitat cateva mari orase din strainatate.

Este renumită pentru acustica deosebită și concertele ținute în ea.

Face parte din categoria peșterilor mijlocii, cu dezvoltarea totală de 1.450 m, dispusă orizontal pe 3 nivele

Săpături arehologice ulterioare, au scos la iveală oase de urs de cavernă și obiecte provenind de la o așezare neolitică: un depozit de cereale, ceramică aparținând culturilor de Tisa și Coțofeni, precum și o vatră acum reconstituită și expusă la Muzeul Banatului din Timișoara, unde se păstrează și resturile de urs de cavernă. (Wikipedia)

Imi cer scuze pentru o parte din poze, nu aveam nicio sursa de lumina.

pestera romanesti timis

Stalagnite si stalactite rupte, pereti negri afumati, scrijeliri peste tot. Naturii i-a luat doar cativa mii de ani ca s-o creeze, noua doar cativa ca s-o distrugem. O sa ne para rau dupa ea sau putem de pe acum sa construim un Mall in ea? Eh …ce conteaza o pestera? Romania are alte obiective mult mai importante care trebuie protejate: taxa auto!

2 thoughts on “Pestera Romanesti si imprejurimi”

 1. Despre imbecilitatea turistului roman , putem vorbiiiiii ….
  Dar nu asta ma doare acum , ma doare TAXA.
  Am masina , si in urmatorii 4-5 ani nu intentioneza sa imi iau alta , dar ma intereseaza taxa asta din punct de vedere a corectitudinii ei .
  Din start va zic , ca nu sint deaccord cu ea .
  De ce sa fiu obligat sa imi iau LOGAN , sau alta masina noua , daca io vreau ceva vechi ?
  Nu am bani sa imi iau LOGAN !!!
  Tariceanu si imputzitii care guverneaza uita ca din salar de 300 de euro cu sotie (hai sa aibe si ea vreo 300 ) si doi copii n-apuci IN VEAC sa pui 7000 de Euro deoparte .
  Deci SINT OBLIGAT DIN CAUZA SARACIEI sa imi iau second hand.
  Masina e o necesitate , nu mai e un lux.
  CULMEA , au anulat taxa pentru masinile noi , deci DACA ESTI ” SARAC ” SI AI BANI DE un Q7 , Touareg , Ferrari – NU MAI PLATESTI TAXA.
  Avind in vedere ca , dupa politica dusa de vechiul guvern : ” de pirjolire a pamintului si otravire a fintinilor in fata inamicului ” – tradus , de furat tot si lasat nimic , acuma se invesc tot felul de propuneri ( care vor fi puse in practica ), de taxe , impozite , TVA-uri marite.
  PAI FRATILOR , SINTEM IOBAGII ASTORA .
  NE MARESC BIRURILE CUM LI SE SCOALA.

 2. Daca nu sarim in strada , astia ne omoara.
  O sa umblam pe strada ( pe jos ca bani de masini noi , o sa aibe doar ei ) si o sa lesinam de foame ( ca dupa marirea TVA-ului o sa coste o piine salariul pe o saptamina).
  Si ce misto o sa rinjeasca ei de la volanurile Q7-urilor vazind pulimea cum e anemica si prostita de foame.
  PS. e adevarat ca am exagerat putin , dar pe-acolo bate viitorul daca stam in casa si ne uitam indobitociti la TEMBELIZOR !
  CITITI : Animal Farm – de George Orwell

Comments are closed.