Pe Popa Gheorghe Nemes nu-l bate Dumnezeu?

Popa Gheorghe Nemes de la Biserica Albastra (link si link) a comis-o din nou.

De aceasta data a zidit geamul de la baia vecinilor. Oare idiotul in sutana il citeste pe Visurat?

Nu doresc rau nimanui dar port ura pentru lasii care se ascund dupa religie ca sa comita chestii imorale / ilegale. As avea un orgasm spiritual sa-l vad pe Nemes propovaduind dintr-un halat alb intr-o sala de spital.


12 thoughts on “Pe Popa Gheorghe Nemes nu-l bate Dumnezeu?”

 1. E deja ceva obisnuit sa fie casa parohiala mai mare decat biserica 😛
  Multa vreme nu am crezut povestile despre popii hoti, asta pentru ca la biserica din cartierul meu nu se face asa ceva; vad ca nu peste tot e la fel 🙂
  God bless all of us! 😛

 2. MAI COPII, SE VEDE TREAB CA NU STITI CINE E NEMES IN PRIMUL RIND, A FOST INFORMATOR LA SECURITATE. IL AL DOILEA RIND, TOTI CEI CARE IL CUNOSC MAI NINE STIU CA E POPONAR. INTRE STUNDENTII DE LA TEOLOGIE CIRCULA INJURATURA “TUCA-TE-AR POPA NEMES!”..IN AL TREILEA RIND, E COMBINAT CU MAFIA ITALIANA!…AR DOI GINEI ITALIENI, ZECI DE HECARE DE TEREN ARABIL IN BIHOR, BIJUTERIA “VENUS” DE PE REPUBLICII E A FIICEI SALE. AICI E VIND BIJUTERII, CICA, ITALIENE..DOAR CA NU SCRIE PE FIRMA “CONTRABANDA CU AUR, EVAZIUNE FISCALA SI AUR DE PROASTA CALITATE, LA PRETURI NERUSINATE!”..NEMWS COTIZEAZA DIN GREU LA EPISCOPIE SI ASTA FAC TOTI PREOTII DIN JUDET CARE VOR SA ISI PASTREZE PAROHIA!..ORICE AR FACE, E PROTEJAT!..ARE RELATII SI LA EPISCOPIE, SI IN PARTIDELE POLITICE!..NUMAI DUMNEZEU IL POATE PEDEPSI!..

 3. ONBSERVER – nu am inteles, daca e gay, cum bijuteria e a lu` ficasa? – daca are fica si e preot inseamna ca e si casatorit, deci se cam exclude chestia cu gay-ul.

 4. Daca cele doua imobile sunt lipite, inseamna ca e la fel de vinovat si proprietarul cu geamul zidit, nu si-a lasat spatiu pe terenul propriu pentru geam. Eventual popa trebuia sa-i faca panorama pe terenul lui? 🙂 Nu ai voie sa ai geam pe o latura a casei daca distanta de la zid pana la vecinul e mai mica de 5m.

 5. Pai ala nu e zidul de la casa vecina? Ca eu le vad lipite, nici vorba de distanta. Iar daca e distanta, atunci poate sparge zidul, numai cred ca ajunge la camera la popa.

 6. doar par lipite. intre case exista, inca de la inceputuri, un spatiu de 30-50cm[e in unghi] dar par lipite pentru ca si lipeala ulterioara a facut`o tot popa. tot in acel spatiu dintre ziduri are si el geam, dar culmea, geamul sau nu si l-a zidit :)… oare de ce?

  deci sa se inteleaga: nu e un zid ridcat pe pamant, ci e zidit geamul, in spatiul de pervaz.

 7. m-as caca si pe ala! asa sa fie totul complet.. ma cac si pe mafia lui si pe capul lui.. de fapt ce mai.. ma cac pe el! Ps: sa fiti fericiti ca vine craciunu si poate vine mosu pe la geam la baie…. ups!

 8. Am sa curat din nou si am sa i le duc popii in dar , am sa-l si rog ca data viitoare sa nu mai puna mortar intre ele ca ne-ar fi fost de folos macar vreo 3-4 paleti, iar daca nu e acasa am sa i le innapoiez peste poarta, poate poate va avea nevoie de ele.

  Culmea ca geamul lui e mai sus ca ala, iar pana la geamul din foto sunt 2,5 m, sa fim seriosi, cine sta catarat sa vizioneze???Dar pe d-l il deranjeaza fiindca el la toaleta isi mai rezolva unele situatii la telefon si se aude hi hi hi

Comments are closed.