Oh my god…

E trecut de ora 1 si eu inca am probleme cu trezitul. Nu stiu ce am de cateva zile dar sunt cam zombie. O fi din cauza ca nu (am unde sa) merg la lucru dimineata si n-am un program regulat de somn sau pentru ca mai am obiceiul sa ies la bere in oras pe la 2 noaptea? Nu stiu…

Sunt dupa prima cafea si inca nu simt nimic. Mai bag un energizant (nu fac reclama) si daca nici asta nu functioneaza imi comand niste scobitori cu care sa-mi tin ochii sa nu-mi pice in gura.

Am uitat ca azi se termina numaratoarea inversa pentru MyGod.ro, un proiect Antonio Eram (sub portofoliul caruia mai sunt web2sms si mobilpay). Pe scurt, MyGod vine de la games on demand, adica au multe jocuri pe care poti sa le descarci si sa le joci pentru o anumita taxa lunara. Deocamdata am vazut doar joculete mai vechi ce ma tineau acum multi ani treaz prin cluburile de net cum ar fi Age of Empires 2.

Greu va fi cu pirateria de la noi din tara, poate daca lista de jocuri se va mari cu altele si mai noi…

Am fost si voi fi in continuare fan al “jocurilor vintage”.

5 thoughts on “Oh my god…”

 1. Si eu sunt un dezastru la trezitul de dimineata, de asta iti recomand sa incerci ceea ce la mine functioneaza bine.
  Incearca de a te pune la somn odata de pe la ora 12:00(00:00) maxim 02:00 si sa incerci sa te trezesti dupa 6 ore de somn, maxim 8.
  Somnul mai lung de 8 ore duce la senzatia de oboseala continua si oboseala a muschilor, incheieturilor, senzatia de a nu avea fii priv de forte, etc.
  In cazul in care nu reusesti sa te trezesti bine nici asa fa un dus rapid.
  In fine, la mine asta functioneaza foarte bine si mai mult incerc sa mentin un orar cat de cat regulat.
  Apropo eu mereu pun 2 alarme diferite ca sa ma trezesc, prima suna foarte lejer astfel incat sa nu ma enervez, sa o opresc si sa sar inapoi in pat, iar cealalta dupa 6-10 minute care suna cat de cat tare. De rest nu am idee de cum esti tu, da oricum, multa bafta!

 2. Trezitu de dimineata e sanatos, fara comentarii si explicatii.
  nu mai studia culoare cafelei/energizantelor/berii prin baruri intunecate gen King’s mai mult decat ii cazu. creeaza stare de oboseala si somnolenta –> te afecteaza si la idei/creatie, poate nu simti asa tare ca esti destul de tanar inca.
  misca-te pe afara mai mult, asa cum zicea cineva mai sus incearca sa dormi pe la 12 noaptea… hai fie 1. si cu 6 -7 ore de somn… ii ok.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading