Meeting impotriva taxei auto in Oradea

Primita pe YIM.

MEETING IMPOTRIVA TAXEI AUTO SI A LUI TARICEANU** Sambata 13.12.08, incepand cu ora 10:00, in Parcarea de pe strada Independentei din ORADEA .Toti cei care sunteti impotriva taxei si doriti eliminarea acesteia, sunteti asteptati la protest ! Chemati prieteni, cunoscuti, in special cei cu masini cu numere rosii sau cu numere de zoll ! Haideti sa fim cat mai multi si sa urmam exemplul brasovenilor !!! GM (TE ROG SA DAI SI TU MAI DEPARTE CA SA SE AFLE !) Multumesc pt intelegere….asa l-am primit si eu!

Oare chiar s-a gandit romanul sa puna piciorul in prag? Romanul n-a mai iesit de ceva vreme in strada, oare mai stie cum se face o rascoala?:) Incendieri si spargeri de geamuri ca la carte?

Bineinteles ca glumesc, e doar un pamflet, n-as putea sa instig la violenta (Doamne fereste!), nu ca n-ar avea Romania nevoie de asta…destula violenta la TV…

11 thoughts on “Meeting impotriva taxei auto in Oradea”

 1. in ultimile 2 3 zile circula acel gm in continu, nu cred ca o sa se ajunga la violenta momentan dar daca legea ramane neschimbata 100% anul viitor o sa iasa urat :/

 2. aceste proteste in strada care sunt anuntate peste cateva zile,nu vor avea nici un efect si se poate transforma intr-o nou revolutie cu morti nevinovati

 3. Mai lasati-o cu meetingul. Protestati ca nu va lasa sa poluati sau de ce?
  Problema e ca se aduc toate jafurile poluante din vest la noi, suferim de pe urma lor…

  Fiti atenti: Taxa nu se va aplica pentru masini cu Euro 4. Taxa va fi pentru rablele care n-au aceasta dotare. Asa ca nu inteleg care e problema. N-ai bani de masina, nu-ti cumperi. Nu e logic? Normal ar fi sa interzica complet importul pentru vreo 3 ani ca si asa nu mai putem merge nici pe trotuare de rablele din oras.

 4. @ caesar;looky ;koma;Greyheart – nu ma asteptam la atita prostie si egoism din partea voastra !!!
  Pai eu miine imi iau o masina euro 4,5,6 – 12 .
  Dar din salar de 350 de euro , cind string 7000 de euro pt. o Dacie ???
  Greyheart draga , o sa ai loc pe trotuar , dar nu o sa ai loc in tramvai si alte mijoace de transport ca o sa fiu eu cu 15 plase pline de la Metro , Real , sau alte magazine ( ca nu am bani sa-mi iau “o coaja “cu care sa-mi fac cumparaturile).
  Romanu’ nu-si ia copturi ca asa-i place !
  N-ARE BANI DE NOU !!! Iar masina a devenit – O NECESITATE !!!
  Egoismul vostru e tipic romanesc : ” Ma doare-n LUPA , ca io mi-am inmatriculat masina , sau io n-am carnet ”
  Da ,dar tura viitoare , cind va fi rindul tau sa te doara ceva ( o alta treaba ); o sa-i doara pe ceilalti in LUPA de problema ta.
  Iar celor care au masini deja inmatriculate , si-i doare-n…, le dau o tema : CE FACI DACA FACI UN ACCIDENT , PICA UN COPAC , SE APRINDE MASINA ,ORICUM NU PO MAI AI ????
  O sa iei alta noua cu taxa triplicata !!
  Iar in privinta aglomeratiei , ORICUM SE VA AJUNGE ACOLO : O MASINA – UN OM .
  Problema e infrastructura si edili IMBECILI CARE NU GINDESC SOLUTII PE TERMEN LUNG.
  JOS CU BIRURILE !!!
  JOS CU TAXA !!!

 5. Nici in fundulet nu cred ca l-a mancat pe nenea Tariceanu ca au fost blocate iesirile din oras… in schimb au avut de suferit oradeni fara vina. Daca stimatii protestatari au atata sange in ei, sa loveasca in cine trebuie, nu in vecinii lor. “Hai ca imi strang de gat nevasta, poate poate ma vede cineva si reduce taxa auto”. Instinctul asta de turma il face pe om (care, generalizand, oricum nu are foarte multa minte si cultura politica) sa actioneze orbeste. Guvernul a redus taxa temporar, dupa care a triplat-o. Cine e de vina ca un sfert din romani au muscat momeala?…

Comments are closed.