Investitie culinara

Am fost sambata seara in REAL la cumparaturi cu un prieten, ora fara aglomeratie, fara neveste.

Mi-a sarit in ochi un Grill-Gaz. Bineinteles ca stiu foarte multe despre bucatarie, cam cate stiu despre cresterea melcilor. Stiu doar ca-mi plac fripturile.

Am vazut ca era produs de EMAILUL  S.A si asta mi-a dat incredere, imi amintesc cum lauda bunica-mea aceasta fabrica si-si lua oale doar de la ei.  O traditie de peste 60 de ani nu minte, nu? Era doar 30 de lei asa ca l-am pus in cos, constient ca risc, un produs de marca asemanator ar fi fost 100-150 lei.

Ieri dimineata am facut aripioare de pui la acel gratar si pot sa spun ca a fost una din cele mai bune investitii facute anul asta. Vedeti si voi ce a iesit.

 aripioare pui

10 lei aripioare + 30 lei grill  pret < o masa la KFC 

Punem si multumirea de pe fata nevestei (cititi ce a scris) = PRICELESS 🙂

 

 

Acest post era programat pentru a fi publicat mai rapid, problemele tehnice mi-au omorat timpul si cheful.

16 thoughts on “Investitie culinara”

  1. Trimite si e-mailuri grillu` asta facut de EMAILUL SA ? :))
    De ieri de cand am vazut poza (sneek preview) am salivat dar la -12 grade nu m-am incumetat sa ies la cumparaturi. Astazi parca as da o fuga pana la Mc Donald`s ca noah, noi astia mai mici nu avem KFC 🙂

  2. lasati draq kfc-u si mc`d-ul =) tot mai bune-s facute acasa, hai ca nu poti face hamburgheri ca si la MC`d acasa dar pulpe, aripioare si alte chestii eu zik ca mai bune-s acasa mai ales dupa ce ai ceva experienta =) sau pe cineva cu experienta care sa ti le pregateasca 🙂 luati exemplu de la Oradeanu` =))

  3. Sa iti stea in gat ca am mancat fara noi … dar sincer nu`mi pare rau pt ca eu cu Lucia Oros suntem la Contele Dracula si bagam niste pulpite de vampiritze VIRGINE condimentate extra … si servide de buna voi cu multa multa multa dragoste si zeama … YAM YAM YAM … sa iti fie de bine … si un an nou fericit … DACA NU PUI MESAJU ITI TAI JEJETU :)) … kiss kiss

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading