Greva OTL continua

Se pare ca nici azi nu mergem cu tramvaiul.

Muncitorilor OTL li s-a oferit o marire de 7 lei si au “dat cu piciorul”. Nici Super Bolo nu a putut s-o scoata la capat si a spus ca nu e normal ca 200 de oameni sa-si bata joc de toti oradenii. Eh, si eu zic ca nu e normal ca 1000 de politicieni din Bucuresti  sa-si bata joc de 20 de milioane de romani!

Facem pariu ca se va lasa cu sanctiuni si concedieri?

Pe de cealalta parte OTL-istii spun ca au o raspundere, nu cara cartofi ci oameni si pentru 900 de lei e cam greu.

Da` eu ce fac daca dau dreptate ambelor parti?

Bani de masina noua n-am si taxa de prima inmatriculare la o masina second hand pe care mi-o permit  e dublu valoarea masinii. Ca sa nu mai vorbim ce trafic a fost ieri si va fi si astazi.

Ne luam toti biciclete? Am auzit ca astea nu sunt taxate… inca. Sunt si ieftine.

Cred totusi ca e mai ieftin sa ne mutam dracu` in alta tara…

Ah, am si uitat “Ce fraier sunt ca mi-am facut abonament!”

Bonus! O situatie pe care n-o veti vedea in graba: un tramvai pe strazile din Oradea.
tramvai otl oradea

Update:  Greva s-a incheiat. Directorul OTL Corneliu Lupau a fost demis din functie. Angajatii OTL vor primi prime duble de Craciun.

8 thoughts on “Greva OTL continua”

 1. Si eu ii injur dar :
  la noi nu poti face nimic cu frumosul, daca grevistii zic : ne apucam de lucru dar voi negociati pt salarii, o sa primeasca o mare muie, dar asa cel putin incepe sa se imputa treaba si pana la urma vor primi cu siguranta mai multe decat daca sunt in greva dar totusi muncesc. La urma urmei ne arata cel putin ca au un motiv serios sa isi riste locurile de munca .

 2. du-te planet, la ce circulatie este SI azi in oras o sa mor incet, ca norocu acuma nu ii foarte frig si putem apela la vechile picioare sa ne deplasam din X in Y. Cu masina ii dezastru .. Sa ajungi din Decebal pana in centru iti ia 20 de min aprox .. iar pe jos cam 15 😐

 3. Am auzit ca de fapt nici angajatii OTL n-au stiu ca de Marti incepe greva. Pur si simplu au mers la servici si li s-a spus ca e greva. De ce ? Pentru ca s-a stiut ca daca angajatii vor sti de greva practic va afla toata lumea, iar in cazul ala la fel de bine ar putea anunta vreun ziar local ca va fi greva. Dar nu… ei au vrut sa arate cat de important e OTL-u pentru Oradea si cat de mult ne pot da programele peste cap.
  Sincer… eu asa stiu ca o greva se anunta din timp si se iau toate masurile de cuviinta. Practic si-au batut joc de tot orasul. Bine ma fratilor, faceti greva dar spuneti-ne si noua din timp macar ca sa ne putem ajusta programele. Asa toata lumea a intarziat pe la servici, scoala, etc. fiindca taxiurile nici vorba sa poata inghiti atata puhoi.
  Daca da dracu’ si OTL-u scapa fara amenzi si sanctiuni atunci vor reusi ce si-au propus: sa-si bata joc de oras si sa scape. Am inteles ca greva e 3 zile… pai de exemplu numai ieri am cheltuit 40 RON pe taxiuri. Azi o sa cheltui mai putin ca n-am atata de umblat… Maine iar o iau de la capat… FUCK YOU OTL !!!

 4. Aualeu :)) Mersul pe jos face picioru frumos si ieri am batut km intregi pe jos din nufaru la gara de la gara in rogerius dupa aia in Iosia si toata lumea blestema OTL`ul Doamne :)) fie`le tzarana ushoara amin si in veci pururi sa nu mai porneasca mormanele de fier si sa pornim pe biciclete vorba lui Oradeanu ca sunt ieftine amin !!!

 5. Isi dau prea multa importanta si vatmanii. Alti oameni (un procent cam mare) lucreaza pentru 6 milioane+bonuri pentru ca italienii sa aiba cu ce sa se incalte. Hai sa cerem si noi burse/alocatii mai mari, altfel fugim toti din tara.

 6. Sincer la cele ce se intampla in ultimul timp in romania, iti convine mult sa te muti in alta tara.. “ex: mass pe net cu anunt de chirie pt ap cu 2 camere in cluj la 450 de euro”
  In Belgia in centrul orasului pt un apartament cu 2 camere gasesti chirie la 450 de euro, in berlin idem (nu chiar in centru), si nu mai punem salariile ce le au strainii.
  Treziti-va romanilor, ca se platesc preturi exagerate, uleiul, laptele si ouale* costa mai scump in Romania ca in oricare parte din europa, toate mai scumpe si salarii mici. E bataie de joc! E bataie de joc!
  Si sa nu punem ca in romania avem multe resurse foarte multe resurse pentru a produce la preturi competitive si nu le folosim. Cumparam de la unguri, sau din alte parti, caci altfel nu ajunge salariul.
  Pana cand?????

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading