12 thoughts on “Gasiti asemanarile”

 1. Deh ! Daca s-ar fi luat dupa oradeni ar fi facut treaba buna. Ei n-au “Fetele Oradiei“, nici “O locuinta pentru fiecare“ ..which means ca “au eliminat“ penibilul si excesul de reclame din ceea ce “au copiat“. =)

 2. mhm, cam la fel seamana si blogurile. au header, articole si sidebar…

  parca asta conteaza? sau au copiat si scriptu`? cum? hai ca-l iau si eu.

  p34ce!

 3. Daca au implementat designul si au scris in footer “Designed by ABC News” inseamna ca IAR fura romanii de la straini. Exemplu varianta online de la Antena care preia din cand in cand materiale de pe blogguri sau de pe realitatea si scrie “sursa: Antena”

 4. Si nu v-ati pus problema lucrului in paralel a doua minti iscositoare? daca a iesit un geniu de site la amandoua, norocul lor. Exact asa puteam sa fac si eu un site si sa imi dau seama apoi ca mai e unul ca si al eu cu acelasi design.. e crima? nu intra nici vorba problema de copiat, nu in cazul acesta.
  va pot eu arata un site copiat ce l-am facut pt proiect la liceu, si nu va veti da seama niciodata de ce si cum am facut (cu exceptia unei singure erori in cod unde era inca scris site-ul original, dar pana la urma nu seamana nici pe departe cu cel original)
  De fapt deloc, de la culori, pana la asezarea in pagina, si toate figurile… Punct!

Comments are closed.