Gandita pentru politisti

Ca tot vorbeam zilele trecute despre expertii nostri in IT…

Consiliul Teritorial Bihor al Corpulul Național al Polițiștilor are, de joi, propria propria pagină de internet, gândită ca un mijloc de informare È™i de comunicare între poliÈ›iÈ™ti. (Bihoreanul)

De mentionat ca eu folosesc 1280×800, vedeti cat mai au barele de scroll?

gandita pentru politisti

www.cnpbihor.ro

Care a fost expresia mea la prima vizita? “Eh…sa-mi fut una…!”

Precis n-a costat mai mult de 2-3 Logan-uri CPT… costa mult mai mult daca paginile nu erau Under Construction. Cum suna “Activitati – Under Construction” ?:)

12 thoughts on “Gandita pentru politisti”

 1. Sa-mi fut una…
  Acum explicatie: Noi muritorii de rand nu stim sa apreciam asa ceva, doar e clar, e facut pentru rezolutii mari, latimea de: 1708px ! Inaltimea ce mai conteaza.. noi suntem naspa ca nu avem bani de monitoare cu rezolutii mari !
  PS: BAH AI GRESIT IN DREAMWEAVER !!! Don’t CLICK THAT DEEDEEE !!! ah fuck it..

 2. meta name=”keywords” content=”C”

  Acum cautam pe google “C” si pe pagina, 99999999999999 gasim CNP BIHOR ! Tadaaa, it’s a magic trick.

 3. Mai bine l-ar fi facut in notepad, parerea mea. Ma intreb unde gasesc astia designerii… chiar si eu, care nu ma prea impac cu webdesign-ul, stiu ca nu e bine sa depasesti 700-800 de pixeli wide. Eh, ce sa faci; asa sunt cheltuiti banii nostri.

 4. si eu tot 1280×800. Nu vor cumva un site nou? Hai ca sigur unul jalnic li s-ar parea extraordinar pe langa asta… mi-ar face si mie un cadou de sarbatori… un logan vreau, hai jumate!

 5. pe 1440×900 nu incape.
  pe 1080i o sa incerc, dar ma indoiesc
  cred ca au ei ceva super monitoare care fac fata la asemenea pagini:-??
  in fine.. noroc lor ca-s inteligenti

 6. Ideea e alta… dar nu v-ati prins voi. Site-ul nu este pentru ceea ce suntem noi obisnuiti sa fie. El se foloseste astfel: Se ia un monitor cu rezolutie cat mai mica. (politia are in dotare multe). Se cauta linkurile in pagina (asta dezvolta agilitatile de orientare si atentie distributiva). Se cauta orice modificare survenita in urma accesarii linkului (asta le dezvolta perspicacitatea si intelepciunea). Apoi… si nu in cele din urma!!!! SE DERULEAZA! SE DERULEAZA! SE DERULEAZA! Asta le confera politistilor MUSCHI LA DEGETE. Deci nu mai fiti rautaciosi ca internetul a evoluat! 🙂

Comments are closed.