Cum arata un erou national?

Fostul președinte a fost atacat cu ouă de către un bătrân în vârstă de aproximativ 78 de ani. Agresorul susține că este un fost deținut politic care a stat închis 17 ani la Aiud și îl acuză pe fostul președinte de moartea copiilor săi în Revoluția din 1989.În urma incidentului, bătrânul agresor a fost dus la Secția 1 de Poliție, unde a fost amendat cu două milioane de lei vechi pentru tulburarea liniștii publice.Ion Iliescu a refuzat să comenteze incidentul, afirmând doar că “oameni dezaxați sunt peste tot. (…) Trebuie ignorați”.

Antena3 si Realitatea


REALITATEA.NET – Ion Iliescu a fost atacat cu monede și huiduit la comemorarea eroilor Revoluției – VEZI VIDEO
 

Deci … ii platim amenda si-i dam si-o medalie! Mai mult merita Constantin Georgescu, batranu` asta de 78 de ani decat alte persoNULITATI care apar pe ecran.

TheFan zice ca “in Ungaria aruncatul cu oua reprezinta exprimarea parerii personale si nu se amendeaza”.

Au mai scris: Piticu, Matei,

 
medalii

13 thoughts on “Cum arata un erou national?”

 1. Totusi, cine se crede Iliescu de e protejat de o haita intreaga de badigarzi? Se crede presedinte?
  Cum am mai spus si mai spun odata: Hai sictir, nea Nelu, du-te acasa!

 2. @The Fan, protectia din partea serviciului de protectie si paza pe durata intergii vieti – e un drept oferit fostilor conducatori de stat. O sa fii uimit sa vezi cate drepturi (inca) mai are.

 3. Facem cheta generala, campanie la nivel national daca trebuie. E adevarat ca un gest trebuie pedepsit dar e la fel de adevarat ca merita de la fiecare cate un ou, pantof sau ceva …

 4. faptul ca a fost detinut nu il apara de vlajnica politie romana care ia muie de la tupeistii din trafic.
  faptul ca i-au murit copii in ’89 nu ii da reducere la amenda aia.
  am vizitat mai demult inchisoarea de la sighet, m-am simtit tare “cenusiu” ziua respectiva, dar nu putem fi toti la fel de sensibilosi nu ? mai ales aci in Rromania.

 5. Iliescu a fost lovit cu monezi, nu cu oua, am vazut pe Realitatea detalii, unde chiar Iliescu a intrat in direct intr-o interventie telefonica.

  Peste tot in lume fostii sefi de stat sunt protejati de serviciul de paza, pana mor, hai sa nu mai cautam nod in papura; sunt multe alte chestii de imputat acestui fost presedinte.

  Sincer, este o golanie ca intr-un cimitir, cu o astfel de ocazie, sa te dedai la manifestari de genul acesta, indiferent ca era vorba de Iliescu sau care era motivul.

 6. vad ca oamenii renunta la lupta de idei si prefera violenta fizica; fapt ce va duce negresit la “progresul” societatii…

 7. Un ziarist cica ar fi donat premiul primit acestui om … cautam detalii pentru a afla mai multe. Amenda oricum e doar 200 RON dar la un pensionar s-ar putea sa se simta.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading