Am ceva pe suflet

Nici firmele de gazduire romanesti nu se pot abtine de la “romanisme”.

Se da o firma de gazduire romaneasca. Oamenii din spatele firmei incep sa trimita oferte de gazduire unor bloggeri.

Fara niciun motiv aparent, acei bloggeri incep sa fie floodati (DOS) si blogurile lor devin inaccesibile o perioada. Vine un gigel de la firma respectiva si lasa comentarii (sub anonimat) la bloggerii nostri la articolele despre gazduire cum ca firma cutare si cutare suge pentru ca nu garanteaza uptime si alte cele.

Facem pariu ca daca bloggerii si-ar muta site-urile la firma respectiva, s-ar opri brusc atacurile? PENTRU CA EI GARANTEAZA UPTIME!

Vreau sa spun ca nu suntem chiar afoni intr-ale netului. Suntem foarte mirati cand serverul nostru este atacat fara ca cineva sa ceara stergerea unui articol, fara sa ne injure pe mail sau in comentarii. Din cauza asta investigam, discutam intre noi si descoperim niste chestii foarte interesante.

Cele de mai sus nu fac parte dintr-un film SF. N-o sa discut deocamdata numele firmei pentru a nu le face reclama. Cu atat mai mult cu cat compania neserioasa de care vorbesc apartine de oameni importanti din internetul romanesc. Avem toate dovezile necesare. Probabil urmatoarea chestie pe agenda lor e furtul site-urilor de la clienti.

Din aceasta cauza nu se muta cartelul cu blogurile pe un singur server puternic, sa nu ne poata nimeni inchide gura la toti deodata.

Vreau doar sa multumesc companiei Elvsoft pentru modul in care au solutionat situatia si pentru interesul pe care l-au acordat clientilor lor, inclusiv la ora 3 dimineata.

Urmeaza trasul de urechi si palmele dupa ceafa…

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading