Vodafone, 3 Golf-uri in 3 zile

Ionela Maria Stana a mancat foarte mult “stiti voi ce” cand a fost mica. Altfel nu pot explica norocul ei: 3 VW Golf la o singura promotie Vodafone prin tragere la sorti!

Pile? Greseala? Doar o vanatoare de premii? Interventia “divina” a cuiva de la Vodafone care dorea si el un Golf? Va las pe voi sa decideti.

Ca sa va lamuriti: in 23, 24 si 26 Octombrie Ionela Maria Stana a luat cate un Golf (sursa: Vodafone.ro)

Atases screenshots in caz ca datele dispar miraculos.
vodafone promo golf

14 thoughts on “Vodafone, 3 Golf-uri in 3 zile”

 1. Si intotdeauna ma mir cum de oameni mari” mai cred in povesti pentru bebe.vw erau rosii? uite rosu unde-i rosu.Si nu numai voda face asa,orange credeti ca nu face misculatii?cunosc pe cineva care a avut cartela si si-a luat abonament cu 4+3 euro.inainte o costa cam 40 lei /luna.acum plateste 300-400ron!Am testat luna trecuta…sia luat un digimob si lo folosit.n-a folosit orange….are de platit 80 ron!NO COMENT.

 2. bah copii nu mai participati la kkturile astea k dupa ce k vodafone-ul are bani tot mai cere! au vazut k au succes sa fure de la romani d-aia au asa de mare succes la noi!!! 😐

 3. Ce scrie pe site e o greseala 99%.
  Dar sa iti spun ceva despre promotiile astea cu masini intr-o punga de chips: daca firma are “datorie” la cineva o masina, o excursie in caraibe sau diferite “mici” atentii si nu vrea ca acele atentii sa devina spaga, tot ce trebuie sa faca este sa organizeze un concurs, la care persoana respectiva va fi castigatoare. Banii sunt spalati, publicul amagit, spaga data. Am auzit asta dintr-o sursa destul de sigura si mi se pare foarte plauzibil.

 4. Scuze se poate intelege gresit in postul meu…a folosit digimobul si no costat-o nimic si la oramge tre sa plateasca 80 ron,nefolosind telul.Si faptul ca primesti pe tel aceste invitatii la concursuri nu e tot spam…de ce nu se pedepseste?

 5. Fratilor yo am sunat-o pe una care cica a castigat un Touareg la Vodafone (Maria Mandroiu 07281482150) si saraca femeie nici n-a stiut despre ce vorbesc, la sfarsit sa-mi spuna ca de fapt asa e, k a castigat si k i se va da premiul la sfarsitul campaniei… Vodafone isi chiar bate joc de noi…pey dk as fi castigat intradevar si m.ar fi sunat si basescu si tot i.as fi zis din prima cu mare bucurie k eu sunt castigatorul… Am 21000 de puncte la concursul un golf pe zi dar degeaba…iar aia care a kstigat d 3 ori aproape consecutiv…oricum sun maine la Opc, la Antifrauda Politia Capitalei s.a.m.d. ! Dk sunteti jme, cei kre cred k-i tzeapa, hai sa ne intalnim toti undeva, mergen cu totii la Vodafone…

 6. si majoritatea care au castigat la Vodafone au castigat si la alte companii precum Petrom, Cosmote, Orange…

 7. Asa sa intamplat si la cosmote si vad ca si acum la vodafone acelasi lucru urata treaba
  ceea ce nu inteleg e sunt 2 lucruri trebuie sa puna toate datele de contact la castigatori si pana la urma de ce sunt asa de habsani doar o masina costa 12.000 euro sa zicem pe zi sunt cred si 100.000 de mesaje care se trimit daca nu si mai mult ce ar pierde daca dau un premiu corect doar tot sunt in castiga dar traim in romania si asta
  explica tot

 8. EU CRED CA A AVUT O SUMA DE CHELTUIT,SA ZICEM O MIE DE EURO,DUPA CARE SA NU PLINGA DACA O PIERDE,A BAGAT BANII LA INCEPUTUL PROMOTIEI CIND NOI DORMITAM SI A PLUSAT DUPA PRIMA MASINA CISTIGATA.APROPO,S-A MISCAT BINE SI LA PROMOTIA ORANGE.

Comments are closed.