Si liberalii oradeni sunt idioti?

L-am votat pe Bolojan, pe liberali doar ca sa-l ajut pe el si pana acum nu mi-a parut rau.

Poate tineti minte ca Ziarul Primariei Oradea si-a scos ultimul numar cu cateva luni in urma.

Dar ce gasesc ieri in cutia postala? ALT SPAM! Un ziar de propaganda politica editat de liberali cu scopul de a lovi in celelalte partide!


” Candidez la cerereea prietenului meu Ilie Bolojan” zice Mircea Malan.

Acum vin intrebarile:

1. Bolojan stie ca ii este folosita imaginea in campanie?
2. Daca stie, de ce permite asa ceva?

3. Sa-i taxam la urmatorul vot pe liberali, pe Bolojan si pe Dan Octavian (pe care voiam sa pun stampila) pentru o porcarie ca asta?

16 thoughts on “Si liberalii oradeni sunt idioti?”

  1. Mi se pare ca ai prea mult timp liber de iti bati capul cu politica. Atunci cand o sa imi bata la usa un candidat sau un reprezentant al sau, o sa ma gandesc sa votez cu persoana respectiva. Altfel.. ce a facut X pt mine, sau problemele comunitatii?

    Uninominalul despre asta e. Se pleaca de la cetatean, nu invers, de la platforme program si parlament catre omul de pe strada. Cine imparte pliante nu a inteles schimbarea asta.

  2. Asta e spam pe spatele primariei. Vor sa fraiereasca oamenii. Sa nu vina Octavian si sa-mi spuna ca daca ajunge in parlament cartierul Nufuarul va fi cel mai invidiat. Asta e cel mai mare rahat ce l-am auzit din politica pana acum. Daca se face ceva, primaria e de “vina” si nu Octavian. E o nesimtire fara margini.
    Apropos… ce a facut Bolo?

  3. Referitor la intrebarile tale:
    1. Stie ca ii este folosita imaginea.
    2. Permite asta pentru ca in felul acesta isi ajuta colegii de partid. (Tu nu-i ajuti pe cei din cercul tau de prieteni?)
    3. De ce sa-i taxam? Fiecare politician are fluturasi si afise colorate. PNL-ul a ales formatul unui ziar, deoarece oamenii arunca fluturasii instictiv. Avand forma asta omul il rasfoieste si macar asa mai citeste printre randuri cateceva din promisiunile candidatului respectiv.
    Disclaimer: Stii bine ca nu sunt PNL-ist.

  4. Va dau un sfat:stringeti tot spamul ,il predati la dca,va fi reprocesat si se va face din el ceace merita….hirtie de buda.Na bine daca aveti soba…aveti macar cu ce aprinde focul.Da ce e cu atita agitatie?…vor fi ceva alegeri?

  5. E bine ca toti in ro se pricep la politica footbal si femei…totusi nu stiu sa joace footbal,habar n-au de dedesubturile si subtilitatea politicii,si ro sta ff prost si la tema “de cite ori va fu…ti nevasta” ei bine asta pur statistic….poate nu au timp din cauza fotbalului si le ia cheful politica :)).Un banc…DE ce linga cazanul din iad plin de politicieni nu se afla paza?…Pentru ca si asa dsaca unu scoate capu ceilalti il trag inapoi!
    toate cele bune!

  6. pai e plin orashul de poze cu bolojan dand mana cu colegii sai liberali si in care declara public ca ii sustine.
    dar probabil comentul tau a fost acum vreo saptamana, chiar cand s-au pus si inca nu ai apucat sa le vezi…

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading