Scurte din ziare

1. Åžapte femei, cu doi copii în brațe, au încercat să fure haine dintr-un magazin de articole sportive de pe Calea Dorobanți. […]

Polițiștii spun că femeile nu sunt la prima abatere. În urmă cu câteva zile, au furat mai multe perechi de blugi dintr-un alt magazin de pe bulevardul Magheru. (EVZ)

N-am nicio sansa sa-mi iau bluji gratis anu` asta pentru ca nu sunt tigan, de niste copii as putea face rost. De ce nu le inchid cand le prind prima data?

2. Mai multe sate din Bihor vor fi racordate la gaz. Ma ajuta careva sa schimb butelia? Sunt din Oradea io…

tigani

8 thoughts on “Scurte din ziare”

 1. E normal să se bage la sate. Blocurile noastre comuniste nu știu să fie prevăzute pentru gaze. Să bagi gaz la case e relativ ușor, dar într-un oraș, să faci așa ceva e de n ori mai complicat, există conducte de apă, canalizare, cabluri, drumuri pe sub care trebuie săpat, o droaie de lucruri.

  Åži părerea mea e că nu merită oarecum. Nu știu, poate-s prea obișnuit cu butelia.

 2. Manu: e mai rentabil daca ai incalzire pe gaz mentan decat de la CET. La un apartament cu 2 camere, incalzire cat vrei tu indiferent de nr persoanelor care locuiesc in apartament, platesti undeva pe la 140-150 lei/luna inclusiv apa calda. Poti ajusta tu temperatura de la termostat. Gandeste-te ca la incalzirea centralizata metrul cub de apa calda e undeva la 7-8 lei. Plus inca 200 de lei caldura.
  Asta vara ai mei plateau facturi de 30-35 de lei la gaz/luna iar o butelie costa undeva la 50 de lei.

 3. Am si io , in pivnita 2 butelii , GOALE , hai sa le schimbam intre noi !!!
  Lasa gazu’ , ca-n 5 ani ajunge mai scump ca parfumu’ !
  Si daca dupa ce ti-ai instalat cazanu’ pe gaz , se ‘nerveaza Putin si calca pe furtun , faci tzurtzuri la cur Ideea ar fi centrale de bloc , sau de cartier , da e scumpe si nu prea se leaga nimeni sa instaleaza.

 4. Apropo’ , la a doua chestie , in nu-shce judet , faceau scanadal pirandele ca in luna aia nu li s-a mai dat oloi si farina ” a gratis ” !!!
  Bag picioru’ , incepe sa fie maio rentabil sa fii tigan , decit roman rfara doi de r .

Comments are closed.