16 thoughts on “Hypermarket si politica”

 1. Pe bune…chiar nu mai ai despre ce scrie?..Destul de penibil, fara suparare. Pai astia sunt in stare sa puna un “electoral” si pe cotetul porcului. Adica pe casa lor..Mare scofala.

 2. Poza e facuta din dreptul vechiului cimitir din Rogerius (sau cel putin din acea zona), nicidecum din zona jurnalului bh.

  Daca ma intrebi pe mine, e un afis extrem de bun! Scurt, la obiect si mai ales, REALIST!

  Pacat ca nu scrie si de cei 800 de km pe care ii promitea Gheorghe Dobre pentru 2008 (540 pentru 2007 si 1200 pentru 2012), sau, corectat de Berceanu, pe cei 420 km in 2007 iar in 2013, 1.800 de kilometri de autostradă în Romanica frumoasa.

 3. Penal dar eficient si foarte bine targetat… Partea trista e ca mesajul e cat se poate de adevarat.
  Locatia: intesectia b-dul decebal – b-dul dacia.

 4. cred ca amaratii aia carora le acopera balcoanele iau fix p*la …sa stai cu becu aprins nonstop…de cacat…cunosc un caz in care pentru o reclama care acoperea juma de bloc in constanta…se dadeau 300 de euro. impartit la cati locatari erau cred ca venea deo ciunga la fiecare

 5. În plină campanie electorală lumea se politicienii se asociază ba cu un hipermarket, ba cu o marcă de bere, ba cu farmaciile…că știm cu toții ca secretul audienței e nu să atragi ci să nu respingi.

Comments are closed.