Cu 3 zile inainte de 1 Decembrie

adevarul de noapte

Ca mijloacele de distribuire al ziarului gratuit “Adevarul de seara” sunt folosite de oradeni pe post de cosuri de gunoi se stie deja. Nu se stia ca asta se intampla in plin centru (la 10 metri de Primarie) inainte cu 72 de ore inainte de Ziua Nationala a Romaniei.

Cum era urarea aia? La Multi Ani tuturor rromanilor!?

(poza primita de la The Fan )

13 thoughts on “Cu 3 zile inainte de 1 Decembrie”

 1. Darius, probabil esti unul din cei care arunca gunoiul acolo.
  “Hãhã ce prosti ie. Zici cai tomberon”.

  Bine tatã.

 2. Si aseara pe la vreo 10, prin Rogerius, aproape toate ziarele Adevarul de Seara care mai existau prin zona, au fost imprastiate pe trotuar. Probabil ca cineva a considerat ca si pamantului ii e rece si nu a gasit alta modalitate de a-l incalzi 😛

 3. @Cypress: nu ne cacam in compostoare din doua motive: 1. sunt prea sus, 2. e gaura prea mica… 😀
  @Darius cel Tulbure: culoarea chiar te poate induce in eroare 😀 (Are aceeasi culoare ca si PD-ul :D)

 4. @ The Fan , daaa niste bilutze din nas tot putem baga.
  stiu pe unu care mergind la chef cu busul, si neavind nici macar un chior ca sa cumpere ceva la sponsoru’ chermezei , a demontat unul pina la destinatie , si asa a avut ce sa-i dea la sarbatorit.
  ashé ca , e bune si compostorii la oaricé !!!

 5. The Fan….cu compostoarele…cu vointa totul e posibil :)).Asta de la bancul cu ariciul-un arici se suie pe o perie si ai da…dupa un timp coboara deceptionat profund si spune:sa gresesti e omenesc,se intarira se urca iar si zice:dar cu VOINTA totul e posibil.Dupa cite vad adevarul nu e dincolo…ci la gunoi.DE ce nu-si ia Romanul decapotata?pentru ca ar fi privita ca wc public.mi-e mila de saracii de la ziarul respectiv…nu inteleg ca populatia nu se ridica la nivelul lor.

 6. @everybody
  Or avea ele forma unui cos de gunoi,dar nu au fost proiectate,pentru a fi folosite,in acest scop.Inca un lucru,care ne arata,proasta crestere a romanilor.Ceva trebuie facut,pentru ca asa,nu se mai poate…

 7. Eventual cine vede asa ceva sa spuna unui politist care tocmai este pe acolo,sau un jandarm….ca amplasarea e doar in locuri publice frecventate unde prezenta lor este certa…a ba nu ca stau pe strazi laturalnice unde sint si infractorii probabil ca sa-i prinda…sau nici acolo?dar atunci unde sunt…si daca ar fi va dati seama cum s-ar uita la reclamant…ca la un timpit.Eu numai in Bucuresti am vazut politist fugind sa prinda pe cineva care a trecut strada in loc nepermis.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading