10 thoughts on “Raspundeti la asta”

  1. Am vazut clipul.. eu chiar nu inteleg cum e lasat sa spumege asa pe post la adresa cuiva, doar pentru un articol poate scris la mishto sau in pana de inspiratie? N-are nimic in comun cu pamfletul, ce face el e golanie.

  2. E prea agitat omu cand e vorba de tine..se consuma prea mult, nu stiu care e ala distrusu din toata treaba? ”gibonu”…cine se agita ca primata in fata camerei de filmat cand a gasit pe site poza cu berea la volan(cauta si pe alte siteuri si o sa gasesti o infinitate de poze in genu)?….10:08 cam asta vroiam sa zic si eu :), ai comentat mai bine

  3. Prima data cand am intalnit asa ceva la un laptop acu vre-o 4-5 ani mi-a luat vre-o 5 minute sa imi dau seama de functiile FN si cum sa le folosesti rapid si fara dureri de cap – eram student la socio-umane.
    bine ca nu m-am bagat si eu sa fiu “injiner” pe hartie si bou in practica. Cine nu s-a convins inca odata.. badea e doar un bade care flecaresta la teveu si aduna suficienti prosti sa il urmareasca si sa ii sustina ideile.

  4. Daca traia in America, Mircea Badea ar fi ajuns demult sarac din cauza proceselor de calomnie impotriva lui. Cum isi permite cineva care se crede personalitate media (sic!) sa faca pe altul gibon, animal, etc? Mai ales ca nici nu-l cunoaste?

    Scrie cumva CNA in buletinul lui? Sau Cenzor Sef?

  5. A terminat-o?Cand, unde si mai ales cum.Oricum, nenea Badea( taran,dom`le,taran) este prea obositor pentru mine.Decat sa-l urmaresc pe el,mai bine pe Bugs Bunny.Cum la acea ora nu-i Bugs, inchid TV-ul,normal.

Comments are closed.